מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות צהובות בלתי פוסקותיובל18/12/2015
היי,אני ובן זוגי שוכבים מזה שנה,לפני כ3 חודשים התחילו לו הפרשות צהובות וקיבל דוקסילין ל10 ימים ועבר לו. לאחר בדיקת שתן STD שנעשתה עקב הפרשות צהובות שהתחילו לי קרוב לכשבועיים אחריו, נמצא אצלי אוראופלזמה חיובי. קיבלתי טיפול של דוקסלין ל5 ימים פעמיים ביום וההפרשות לא פסקו. לאחר יומיים שלושה הייתי אצל הרופאה שנית והיא עשתה לי בדיקה וגינלית ואמרה שהיא רואה משהו מינימלי ביותר ונתנה לי דוקסילין ל5 ימים נוספים( פעמיים ביום) + ג׳ל זידובל ל5 ימים פעם ביום.סיימתי את הטיפול וההפרשות עדיין לא פוסקות. עוד כמה ימים יש לי תור נוסף.. האם יש השערה למה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות בלתי פוסקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/12/2015הפרשות הן סימן לא ספציפי, הן יכולות להיות כתוצאה מזיהום כלשהו (ויש הרבה זיהומים שעלולים לגרום להפרשה), דלקת שאינה זיהומית או אף הפרשות נורמליות. צריך להמשיך בירור ולבצע לפחות תרבית נרתיק ובדיקה חוזרת של STD.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)