3 פצעונים בולטים לבנים על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 פצעונים בולטים לבנים על הלשון
    ד``ר רונן הולנד
    21/12/2015

שלום לכולם

לפני כ4 ימים ביצעתי לחבר שלי לראשונה מין אוראלי ויומיים לאחר מכן יצאו לי על קצה הלשון 3 פצעונים בולטים לבנים כואבים וגם התחיל לכאוב לי הגרון ועלה לי קצת החום (ממש כמו תסמינים של צינון) לאחר 3 ימים הפצעונים נעלמו אך נשאר מן אליפסה קטנה ולבנה/ורודה באותו המקום שהיו בו הפצעונים (הסימן הלבן צורב וכואב גם).
    יש לציין שאני עדיין מצוננת (יכול להיות שתסמיני החום וכאבי הגרון נבעו אכן מצינון קל, כי חורף עכשיו ואני רגישה לקור). כמו כן יש לו טיפה קוצים באיזור הפשעה יכול להיות שקצה הלשון שלי נפצע וזה מה שגרם לפצעונים?
    האם מדובר בפטרייה או מחלת מין כלשהי שהוא העביר לי ?? נורא לחוצה מזה, ניגשתי לבית מרקחת וקניתי משחה לאפטות בפה שאכן מרגיעות את הצריבה באיזור קצה הלשון.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע בלשון...צירוף תמונה

יונית
    21/12/2015

התמונה העכשיוית לאחר שהפצעונים הבולטים נעלמו מעצמם... אך הצריבה והאי נעימות עדיין קיימת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו