מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת קטנטנה באזור שק האשכיםשייקה13/01/2016
שלום רב.
גדל לי מין יבלת קטנטנה באזור שק האשכים שקרוב לבסיס הפין.
ניגשתי לרופא עור והוא טען שזה פפילומה.
אני חושב שזה הגיע מגילוח אבל נניח והוא צודק יש לי כמה שאלות:
1. זה מסוכן?
2. יש לי בת זוג חדשה, מה עושים מבחינת סקס?
3. מתי זה עובר?
4. זה יעבור למקומות אחרים בגוף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/01/20161. זה לא מסוכן, זה לא נעים אסטטית
2. כדאי לצרוב בהקדם כדי שלא יתפשט אצלך וכדי שלא תדביק את בת הזוג (בהנחה שהיא לא נדבקה בעבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שימי14/01/2016מתי זה יעבור?
האם עליי ועל בת זוגי להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל ופשוט להיות במעקב על זה ולטפל בנגעים מתי שהם יוצאים?
בנוסף אם אני נוגע באחד היבלות באצבע שלי ואז נוגע נניח בפח אני יכול לגרום להדבקה בפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/01/2016נכון, להמשיך כרגיל ולצרוב יבלות כאשר הן מופיעות.
יבלות על האצבעות הן מזן אחר של וירוס שבדר"כ אינו מדביק את הריריות בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האצבעות
שימי14/01/2016הכוונה היא אם אני נוגע עם האצבע ביבלת באזור איבר המין ואז נוגע במקום אחר, נניח בפה אז אני יכול להדביק את הפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קונדרמה כי טוב בעולם לקונדילומה
אסף16/01/2016עדיף לרכוש אותו בעלות פרטית מאשר לקבל טיפול בלייזר או חנקן
שבוודאות השימו בהם רק מכפיל את היבלות ושלא נדבר על הסבל שבטיפול.
קרם קונדרמה חיסל לי את כל הקונדילומות אחרי 4 שנים שהם לא עזבו אותי.
זה קרם צמחי פורץ דרך .
תחפשו בגוגל - רמי מור מחלות עור
זה האתר ושם כל המידע.
כל טוב
אסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות!!! מתועמלן מטעם
אני17/01/2016ללכת לראות רופא אמיתי, אותו "אסף" מופיע בשמות שונים ומשונים לקדם את מרכולתו.
ראה הוזהרת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ..זה הכי טוב בעולם בדוק !
אסף18/01/2016לקרם קונדרמה אין תחליף בכל העולם כנס לאתר ותראה.
אתה יכול לנבוח כמה שתרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)