מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהג'פרי21/01/2016
היי
גילו אצלי קונדילומה מסוג 43 (עשיתי בדיקה עבור זה).
רציתי לדעת מה המשמעות של הזן הזה כי הוא לא נמנה עם אלו הנפוצים.
כמו כן בהנחה ובת הזוג שלי עדיין לא נדבקה ממני האם חיסון נגד hpv יכול לעזור לה? כי רשום שהוא לזנים אחרים.
איך מעלימים את הוירוס המעצבן הזה ומאיפה מתחילים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה קבל עצה
אסף24/01/2016היי
מרגע שנדבקת בקונדילומה כל מה שתעשה רק יכפיל את היבלות .
הסרה בלייזר = כרוחה בכאב והכפלת היבלות
הסרה בחנקן = כרוחה בכאב והכפלת היבלות
המשחה היחידה בעולם היא קרם קונדרמה
חפש בגוגל - קרם קונדרמה
תגיע לאתר מחלות עור ברמה עולמית
( ושיקפצו לי הקנאים עד השמיים ) כן...אני תועמלן בהתנדבות.
תקרא מה כתבה על זה הרופא מהפורום הזה ותבין לבד שאין לך שום פתרון קונבציונלי.
הוירוס שגורם לקונדילומות, בדומה וירוס ההרפס, נשאר בגוף ולא חולף. ההתפרצויות (ההופעה של היבלות עצמן) משתנות בתדירות שלהן מאדם לאדם. יש שסובלם מהתפרצויות תכופות ואחרים שהיו להם התפרצויות בודדות בלבד. אין טיפול שמעלים את הוירוס ולכן אין ריפוי מוחלט, זה לא אומר שכל הזמן יהיו יבלות - אבל כשיש מומלץ לטפל בהן.
ד''ר בינה כהן-סחר
מומחית בגינקולוגיה ומיילדות.
"בריאה - המרכז לרפואת נשים אישית"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה מסתדר עם
ג'פרי24/01/2016לא מבין איך זה מסתדר עם זה שכולם רושמים שהמערכת החיסונית מצליחה להתגבר על זה ולהעלים את הוירוס תוך כשנה שנתיים?!
אני רוצה להאמין לך אך חושש שיש אינטרס אישי מאחורי דברייך ואשמח אם תוכל להיות כנה איתי..אני לא שולל את הקרם שהצעת בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/01/2016אתה מתכוון ל HPV 43. היכן גילו אותו ? האם לקחו ביופסיה מיבלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה באופן פרטי
ג'פרי24/01/2016גילו לי שאני חיובי לנגיף hpv מסוג 43 .
הבדיקה נעשתה בעזרת מקלון שעבר על כל האזורים האינטימיים שלי ואז נשלח למעבדה לצורך בדיקה.
בנוסף למה ששאלתי למעלה, בהזדמנות זו אשמח אם תוכל גם לענות על האם יכול להיות שהמקלון הזה יגרום לי להדבקה במקומות אחרים שלא היו נגועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה באופן פרטי - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/01/2016אין לבדיקה הזו שום משמעות ושום יעילות.
לא ברור מדוע ביצעו לך את הבדיקה בניגוד להמלצות של האיגודים המקצועיים העולמיים.
בכל מקרה, החיסונים ל HPV אינם מכסים את HPV43.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה נעשתה באופן פרטי ולבקשתי
ג'פרי25/01/2016האם כדאי לי ולבת זוגתי להתחסן על מנת שנהיה מוגנים בעתיד מהזנים האחרים?
בהנחה ונדבקתי רק בזן מספר 43 אז רק הוא אמור להישאר אצלי נכון?
כמו כן האם יכול להיות שהדיקה שנעשתה לי גרמה לי להדבקה במקומות אחרים ? אני מפחד שהמקלון היה נגוע ואז גרם להדבקה נניח בפי הטבעת שבו אני לא פעיל מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)