מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HPVאביאל26/01/2016
היי
איך ניתן לבצע בדיקת מעבדה ל- HPV ?
אני רוצה לדעת אם יש לי ואם כן אז מה הסוג שלו?
אני מוכן לשלם כל מחיר שידרש כך שזה לא מגבלה עבורי .
בבקשה תפנו אותי למי שניתן למרות שממליצים שאין בזה צורך.
אני פשוט לא יכול לחיות עם הספק ..
נא ייעוצכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HPV - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/01/2016שלום רב,
הבדיקה מבוצעת במסגרת בירור במרפאת צוואר הרחם במצבים בהם יש אצל נשים בדיקות פאפ חוזרות לא תקינות ללא ממצא שמסביר זאת.
ניתן גם לבצעה באופן פרטי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גבר..ניתן גם לי לבצע כזאת בדיקה
אביאל31/01/2016כמובן באופן פרטי.
היכן ניתן לבצע זאת?
אשמח אם תתנו לי קצה חוט כי אני לא מוצא כלום פשוט!
כמו כן איך הבדיקה מתבצעת לגברים?האם זה בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי היכן ניתן לעשות לגבר
jgccc03/02/2016אני בחרדות מזה כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גבר..ניתן גם לי לבצע כזאת בדיקה - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/02/2016בדיקת HPV צריכה להתבצע על נגע או על איזור מסוים (למשל פי הטבעת או צוואר הרחם אצל נשים).
אין אפשרות לבצע בדיקה כללית (כמו בדיקת דם) ל HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש נגע אצל גבר
אביאל22/02/2016אצל מי ניתן לעשות בדיקה מעבדתית שתזהה גם את סוג הגן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש נגע אצל גבר - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/02/2016זה לא גן, זה סוג הנגיף. אין לזה משמעות להמשך הטיפול או המעקב.
צריך לכרות את הנגע ולשלוח אותו למעבדה פתולוגית שעושה אפיון של הנגיף. לא יודע להגיד לך איפה אפשר לעשות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומות חוזרות
מורן02/02/2016שלום רב,
לפני כ-3 חודשים עברתי ניתוח להסרת קונדילומות מאיבר המין (באמצעות מחט חשמלית).
הניתוח עבר בהצלחה, אולם לאחר מספר שבועות החלו להופיע שוב קונדילומות.
השתמשתי בקונדילוקס אבל הוא חיסל רק את הקטנות שבהן.
בביקורת אצל הרופא המנתח התגלו קונדילומות בפתח הנרתיק, הוא אמר להמשיך להשתמש בקונדילוקס.
במקביל ביצעתי בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה.
הקונדילוקס לא עזר והמנתח הורה לבצע ניתוח.
מיד שאלתי אותו לגבי משחה שנקראת אלדרה (ציקלרה), פ-ת-א-ו-ם הוא אמר שזה גם יכול להיות פתרון והורה להשתמש במשך כ-8 שבועות, במידה והמשחה לא תעזור יש לעשות ניתוח נוסף
במידה והטיפול לא יצליח עליי לשוב ולעשות ניתוח במחט חשמלית תחת הרדמה מלאה.
לא ברור לי העניין הזה, בכל פעם שיופיעו קונדילומות חדשות יהיה עליי לעבור ניתוח תחת הרדמה מלאה?
אני חושדת שהרופא מנסה להרוויח כסף, משום שהאופציה הראשונה שהציע הייתה ניתוחית.
לא יתכן שבתור בחורה צעירה בת 22, אצטרך לעבור בכל פעם ניתוחים חוזרים להסרת הקונדילומות, משהו כאן לא נשמע לי הגיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)