מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק אוראופלזמה ופמינל גלבת 1703/02/2016
היי,מקווה שזאת פעם אחרונה שאני כותבת כאן...
אובחנתי באוראופלזמה אורלטיקום בעקבות הפרשות צהובות, קיבלתי טיפולים רבים באנטיביוטיקות שונות ואף אחת לא עזרה. אתמול הייתי אצל הרופאת נשים שלי לאחר טיפול ברוליד ל5 ימים פעמיים ביום(שנאמר לי שרוליד מאוד חזק ואוראופלזמה רגיש לאנטיביוטיקה הזו).
אמרתי לה שלא חל לי שיפור בעניין של ההפרשות הצהובות והיא אמרה שנעשה תרבית,כי הרוליד היה אמור לפעול ושהאוראופלזמה יכולה להיעלם אבל ההפרשות עדיין יישארו,כלומר ההפרשות הן לא בהכרח אינדיקציה להימצאות החיידק. בכל מקרה היא לקחה לי 2 תרביות,אחת של הנרתיק עצמו והשנייב של STD. בנוסף קיבלתי פמינל גל(לטיקאל) שאמור למנוע את התפתחות החיידק. שאלתי אם במידה והאוראופלזמה בתרבית עדיין תצא חיובית למרות הרוליד,מה אפשר לעשות,היא אמרה לי שהאחרון שאפשר לעשות זה טיפול באיזתרומיצין שהוא הכי חזק ושאם גם הואלא יעבוד אז כבר אי אפשר לטפל וזה ניהיה לא בריא. מאוד מןדאגת מהמצב שהאוראופלזמה לא עוברת.. האם באמת לא יהיה ניתן להעלים את החיידק? כלומר איזתרומיצין זאת אכן האפשרות האחרונה?...
בנוסף,המינון שקיבלתי לפמינל גל הוא במשך שבוע-יום כן יום לא, ולמשך שבועיים-פעמיים בכל שבוע. רציתי לשאול אם המינון לדעתך אכן מתאים או שעדיף לקחת כל יום?סובלת מהפרשות וקצת ריח בלבד.אין אדמומיות או משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק אוראופלזמה ופמינל גל - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/02/2016אני לא נוהגת לטפל באוראופלזמה, החיידק הזה לרוב לא הגורם לסימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)