הפרשה צהובה ירוקה שממשיכה לאחר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה צהובה ירוקה שממשיכה לאחר טיפול
    בת 30
    14/02/2016

שלום רב,

לפני למעלה מחצי שנה עשיתי בדיקת שתן STD שבה יצאו חיובי: מיקופלזמה גניטליום, מיקופלזמה הומיניס ואוריאפלזמה אוריאליטקום. קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 10 ימים בדוקסילין.

חודשיים לאחר מכן המשיכה הפרשה ושוב ביצעתי בדיקת שתן והפעם יצא חיובי רק מיקופלזמה הומיניס. קיבלתי טיפול של מנה אחת 4 כדורים של אנטיביוטיקה זטו.

מאז עדיין ממשיכה להיות לי הפרשה, הריח לא מאוד מסריח ואולי התרגלתי, הצבע צהוב עם נטייה לירוק והמרקם ג'לי. עשיתי שוב בדיקת שתן STD והפעם הכל יצא שלילי.

מה יכולה להיות הסיבה להפרשה?
    אני כבר אובדת עצות. מעולם לא היו לי הפרשות כאלו עד לפני כחצי שנה שהתחיל הסיפור הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשה צהובה ירוקה שממשיכה לאחר טיפול - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/02/2016

שלום רב,
    הפרשה נרתיקית עשויה לנבוע מגורמים שונים חלקם ניתן לזהות בתרבית נרתיק רגילה (ולא בדיקה ל-STD), ולעתים הסיבה היא לא זיהומית אלא דלקתית כך שהתרבית תתקבל שלילית. במידה כזו הטיפול צריך להיות אנטי דלקתי ולאו דווקא אנטיביוטי.
    מומלץ לפנות למרפאה שממתמחה בטיפול בבעיות כגון אלו.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו