טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת תרבית שתן יצא שיש לי סטפטוקוקוס B, בכל מקום שאני קוראת מתייחסים בעיקר לנשים בהריון - לא היה לי אף פעם בשתן ממצא כזה בעבר - בת 50 שאלותיי: האם ייתכן ונדבקתי בחיידק ביחסי מין ,עם גבר שקיים מין אוראלי לפני כן באישה נשאית של סטפטוקוקוס B? אני מבקשת לדעת איך עלי לטפל - לא מעוניינת שזה ישהה אצלי גם אם לא מסכן אותי .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סטרפ B אינו מחלת מין. קיומו בנרתיק אצל נשים שאינן בהריון הוא לרוב חסר משמעות קלינית. לפי מה שציינת, הכמות שלו בשתן אצלך יחסית נמוכה ולרוב אם אינך סימפטומטית לא נהוג לטפל, התייעצי עם רופא המשפחה שלך לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד