מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות מעבדה כמזהות מחלות מיןדורי09/03/2016
שלום ותודה מראש,
עקב גירוד והפרשה קלה ירקרקה הלכתי לגניקולוגית וקיבלתי טיפול בנרות לתוך הואגינה ׁ(GYNOTRAN -metronidazol-miconazo, 750-200 mg
ן גם DIFLUCAN-fluconazol , 150mg
התופעות חלפו.
בעלי שכב , ללא ידיעתי עם מספר נשים עם קונדום אבל פעם אחת נקרע... וגם עשה מין אוראלי בנשים....ועקב מה שקרה לי סיפר לי.....
בבדיקות דם 27 מרכיבים , שתן , דגימת זרע לא נמצאו אצלו סימנים חריגים...
אילו אני נדבקתי כנראה בכלמידיה - פעם ראשונה בחיי שיש לי בכלל דלקת כלשהי באיבר המין, בת 50
אנחנו לא בארץ, בדצמבר הייתי בישראל וערכתי בדיקות מקיפות כולל פאפ והכל תקין תרבית שתן , דם , אנדוקרינולוגיה.... לא בדקתי מחלות מין כיוון שלא הייתה לי סיבה.
שאלותיי:
האם קיבלתי טיפול נכון?
איך ייתכן שאצל בעלי הכל תקין ואני הודבקתי?- האם פשוט לא נעשו הבדיקות הנכונות?
האם הבדיקה המקיפה ביותר לזיהוי מחלות מין היא PCR?
תודה תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות מעבדה כמזהות מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/03/2016שלום,
לא הצלחתי לגמרי להבין כיצד את יודעת שנדבקת בכלמידיה. זה לא משתמע מהבדיקות שציינת. כדי לדעת אם היתה הדבקה בכלמידיה, צריך לעשות בדיקה למחלות מין ובינהן לכלמידיה (אין דרך אחרת לאבחן זאת בוודאות). במידה והתשובה חיובית, הטיפול הוא שונה מזה שקיבלת, וגם בן זוגך צריך לקבל טיפול בכל מקרה.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה
דורי13/03/2016ד"ר בינה , תודה רבה
גניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה דלקת לפני אספה ממני מידע על התופעה:
גירוד הפרשה ירקרקה ׁ( אנחנו לא בארץ)
האם ניסיונה ממראה דלקת כזו והפרטים שמסרתי לגבי התופעה מתאימים למחלות אחרות מכלמידיה?
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוגית שהבדקה אותי פיסית זיהתה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/03/2016הרבה זיהומים נרתיקיים מתבטאים באופן דומה ואי אפשר לזהות בוודאות רק על סמך צבע ההפרשה והמראה על איזה חיידק מדובר. אם הסימפטומים לא חולפים מומלץ מאד לבצע תרבית נרתיק ו-PCR למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)