כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן
    ירון
    17/03/2016

שלום,
    לאחר מין אוראלי בתאילנד היה לי צריבה חזקה בשתן , חששתי וישר הלכתי לקבל כדורים נגד זיבה וכלמידה, אך לאחר כמה ימים יחד עם הכדורים התחיל לי גם כאבים בקצה הפין, כל הזמן גם במגע עם התחתון או במיטה, עשיתי גם בדיקת איידס וגם בדיקה למחלות מין ויצאתי שלילי, הרופא נתן לי שני סוגי אנטיביוטיקה לא במקביל אך זה לא עוזר, אני כבר כחודשיים במצב זה, ממש מיואש, אציין גם שהזרימה של השתן חלשה ומידי 20 דקות יש שוב שתן, לאחר השתן יש רגיעה שחוזרת לאחר כמה דקות, מה עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    20/03/2016

צריבה במתן שתן או רגישות בקצה הפין כמו שאתה מתאר, לא תמיד קשורות למחלות מין.

ממליץ לפנות לאורולוג כדי לשלול סיבות אחרות, למשל אבן בדרכי השתן, ערמונית מוגדלת ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בקצה הפין וצריבה במתן שתן - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    27/03/2016

יתכן שהיתה הדבקה בגונוריאה (זיבה) ואז טיפול בכדורים אינו מספיק וחייבים זריקה.

יש לבצע שוב בדיקת שתן ואם יש סימני דלקת (לויקוציטים) יש לקבל טיפול אנטיביוטי מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו