לדוקטור רונן שלם רב אשמח שתענה לי על שאלותי בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור רונן שלם רב אשמח שתענה לי על שאלותי בפורום
    ללא שם
    26/03/2016

שלום דוקטור אני בחור בן 20 

ולאחר אירועים של היפוכי אשך  או חצי סיבוב כלומר צניחה של כל ריקמת האשך  החלטתי שאני מעוניין לעבור ניתוח לקיבועם 

עכשו יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי  מדובר בניתוח פשוט ?  החתכים שיעשו לי הם משאירות צלקת רצינית כלומר הצלקות היו עדינות ואסטיות כמו שתי שריטות דקות על שק האשכים או צלקות רציניות שלא ניתן לפספס 

לאחר הניתוח  כלומר אחרי תקופת ההחלמה   הכל יראה רגיל  לחלוטין כלומר במצב קור השק התכווץ ובמצבי חום האשכים  יפלו והעור היה מדלדל  ?

היה אפשר להזיז את האשכים במישוש התנועה תהיה רגילה חופשית ?  

אחרי כמה זמן ניתן לחזור לפעילות קבועה בחדר כושר הכוללת הרמת  מישקלים כבדים ותרגילי כושר 

ובקשר לכאבים מדובר בכאב ניסבל עם משכח כאבים? ועוד משהו יש לי נגע בעור של הפין
    הוא אדמדם ועם יןבש עליו ויש לציין שלא קיימתי יחסי מין
    זה סתם גירוי עור חיצוני ? הוספתי תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדוקטור רונן שלם רב אשמח שתענה לי על שאלותי בפורום - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    27/03/2016

הנגע על הפין אינו נראה מתאים למחלת מין, אבל כמובן לא ניתן לאבחן סופית בעזרת תמונה בלבד.

את שאר השאלות בקשר לניתוח כדאי להפנות לרופא המנתח - הוא יודע בדיוק מה הניתוח המתוכנן וצריך לענות לך על כל השאלות הללו לפני הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו