Ureaplasma urealyticum איך נדבקים ומה התסמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ureaplasma urealyticum איך נדבקים ומה התסמינים
    א.
    31/03/2016

אובחנתי לאחר בדיקה כחיובי לUreaplasma urealyticum האורולוג נתן לי אזניל , זוגתי הלכה לרופא נשים שאמר לה שאין צורך לטפל בזה ? האם נכון .
    אני סובל מכאבים במפשעה ובצדדים מעל איבר המין ולעתים כאבים באשכים , זה בא והולך האם קשור לאבחון החיובי ?
    הייתי שמח לדעת כיצד נדבקים בזה , האם מין אורלי יכול לגרום לאישה ללקות בחיידר ? או שזה יכול לבוא מקיום יחסים לא מוגנים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Ureaplasma urealyticum איך נדבקים ומה התסמינים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/04/2016

זהו חידק שעובר ביחסי מין, אבל בדר"כ אינו גורם לסימפטומים משמעותיים.

לדעתי כדאי שגם בת הזוג תיבדק, למרות שאצל נשים החידק אינו אלים בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

א
    05/04/2016

זוגתי נבדקה והתוצאב מיקרופלסמה,ארופלסמה שלילית , לא ניתנה תוצאה לארופלסמה אורטיקליום אלה למיקופלסמה גניטליום - האם זה אותה בדיקה או שצריך לחזור על הבדיקה ולבקש בדיקה לארופלסמה אורטיקליום ?
    איך אני יכול להדבק בזה אם לא קיימתי יחסיי מין אם אף אחת מחוץ למערכת ? וזוגתי יוצאת ללא החידק ? אפשרי בכלל ? - לא ברור לי ??
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו