מבקשת מענה מקצועי בבקשה לשאלותיי בקשר לחשיפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת מענה מקצועי בבקשה לשאלותיי בקשר לחשיפה.
    נירית
    04/05/2016

אני בהריון חודש שישי. היום נכנסתי לתא הלבשה, מיד לאחר שיצא משם גבר. היה ריח מוזר בתא ולא התייחסתי. שמתי את השמלות על הקולבים בתא וכאשר מדדתי אותן הבחנתי בכתמים מוזרים. ישר עבר לי בראש שאולי הוא סוטה והוא אונן בתא המדידה, לא חסרים סוטים. שאלותיי הן:
    האם אפשר להידבק במחלות מין כגון: זיבה, כלימידיה, הרפס, עגבת, איידס, הפטטיס בי או סי, אם הוא אונן בתא ואני נכנסתי ישר אחריו ונוזל הזרע בא במגע עם הפה שלי או העין דרך השמלות? וגם בנוסף נגעתי בידית של הדלת בתא הלבשה.יחד עם זאת, יש לי גם חתך ביד או ליתר דיוק שלושה חתכים.
    אני יודעת שמחלות מין עוברות במגע אוראלי. האם בדרך עקיפה זו ניתן חלילה להידבק במחלות שציינתי מעלה?
    אני יודעת שהסיטואציה נשמעת הזויה, אבל היא הגיונית. אז בבקשה להתייחס לשאלותיי ברצינות ולתת לי מענה מקצועי. כי אני בחרדה איומה בפרט שאני בהריון.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת מענה מקצועי בבקשה לשאלותיי בקשר לחשיפה. - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    11/05/2016

אין חשש להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו