מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד
    רומי
    14/05/2008

בחודש דצמבר נדבקתי בעקבות יחסי מין בדלקת שהופיעה לי בהפרשות נוזליות וריריות שהיו שקפות ותוך כשבוע החמירו והפכו לצבע ירוק והיה לי גם חום הלכתי לרופא נשים שעשה לי בדיקות דם ושתן ולקח דגימות מההפרשות ובסופו של דבר הכל יצא תקין טופלתי למרות הכל בדוקסלין + פרוטציד + נרות פולידין + נרות אגיסטן בקיצור את כל הטיפולים האפשריים. המצב היום הרבה יותר טוב בהרבה אבל מפריע לי שיש לי עדיין הפרשות. יש ימים שההפרשות כמו ג'לי בצבע צהבהב ויש ימים שההפרשות גושיות יותר בצבע צהבהב. הרופא נשים נתן לי נרות פולידין שיהיו לי בבית שכל פעם שארגיש לא טוב אז אשתמש במשך כמה ימים עם הנרות + שטיפות עם סודה ומים שאעשה ואגינאליות אבל עדיין אני לא רואה שיפור וזה מתסכל אותי (להפרשות אין ריח חריף יש ריח חמוץ אבל לא מעבר) כבר אין לי מושג מה תקין ומה לא ומה יש לי?????
    אשמח לתשובה ממך.
    רומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• הפרשה

ד``ר שרגא וקסלר
    18/05/2008

אוכל להשיב אחרי בדיקה גופנית, בדיקת ההפרשה תחת המיקרוסקופ ויתכן תרבית ו PCR.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו