מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבוהלת עזרה דחוף בבקשה שאלה בקשר לחשיפה והדבקה.קרן21/05/2016
אני בהריון באמצע חודש שישי.
אתמול הייתי במסיבת יום הולדת בפאב. שאלותיי הן: בחור שהיה שם נכנס לשירותים וכנראה אונן מכיוון שישר יצא מהשירותים לחץ יד לחבר טוב שלי, נתן לו חיבוק. ונשיקה על הלחי. אותו חבר באותה שנייה לחץ לי את היד, חיבק אותי וליטף לי את השיער. והרגשתי בידיים שלי משהו דביק וגם בשיער היה. בתחילה לא התייחסתי והשיער נכנס לי ישר לעין, אחרי המגע שלו בשיער שלי ובטעות גם ישר נכנס לי לפה. היום קמתי עם עין אדומה כואבת ושורפת ודומעת. אני בוכה כבר כמה שעות מהלחץ. האם יכול להיות שנדבקתי בזיבה או כלימידיה או מחלת מין כלשהי כתוצאה מאותה סיטואציה? אגב, היה עוד מקרה. ידיד שלי יצא משירותים ואינני יודעת אם שטף ידיים, ואז ישר חיבק אותי, נגע לי בשיער כדי שנעשה תמונה יחד ושוב השיער נכנס לי לעיניים ונכנס לי לפה. בשני המקרים האם דרך מגע עקיף עם נוזל זרע טרי שבא במגע עם העיניים או הפה, אפשר חלילה להידבק במחלות מין לרבות איידס או הפטטיס? אם לאותו בחור שאונן ובא במגע עם ידיו ופניו של חבר טוב שלי וממש שנייה אחרי אותו חבר טוב נוגע בי עם נוזל זרע טרי, בשיער, בפנים, בידיים שלי והשיער נכנס לי לעיניים עם נוזל הזרע הטרי ומכניסה בטעות יד לפה, האם בדרך זו אפשרי להידבק בזיבה, כלימידיה או מחלת מין כלשהי? האם זה שהעין שלי אדומה שורפת וכואבת מעיד על כך? אגב גם העין השנייה מעט אדומה? ופתאום גם כואב לי הגרון. אני יודעת שיש אפשרות לחלות בזיבה או כלימידיה בעין או בלוע...האם אני אמורה לדאוג? סיטואציה אחרונה: לפאב אתמול לקח אותי אח של בעלי, כל הנסיעה הוא שם יד על איבר מינו. הוא לבש דגמח ברמודה. אני מטומטמת שלא הערתי לו. אינני יודעת אם לבש תחתון מתחת. במידה ואונן תוך כדי נסיעה ונניח שגמר..יש סוטים שגומרים מההתרגשות ובלי לשפשף, האם רסיסים של טיפות זרע יכולים לעוף באוויר לכיוןן שלי ולהדביק אותי במחלות מין לרבות איידס והפטטיס? לא היה ברור אם הריץ רץ שלו פתוח או לא, הכל היה חשוך. ויכול להיות שהיה לו חור במכנס. אני בפחד בגלל העין האדומה מאוד וגם אדום בעין שנייה והכאב גרון שהחל וההריון.
אנא בבקשה מבקשת מענה מקצועי ורציני אני בפחד וזקוקה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוהלת עזרה דחוף בבקשה שאלה בקשר לחשיפה והדבקה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/05/2016אני חושב שאת הולכת יותר מידי לפאבים בהתחשב בכך שאת בחודש שישי להריון.
תהיי בריאה, תנוחי קצת בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר!
קרן21/05/2016אני שאלתי אותך שאלות רציניות ולא קיבלתי מענה...בכלל לא התייחסת למה ששאלתי. אני ממש לא הולכת הרבה לפאבים הייתי 3 פעמים מתחילת ההריון...
מדוע לא התייחסת למה ששאלתי? אני מבוהלת ומבקשת מענה מקצועי ורציני לשאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)