מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה - מה הנזק?הטיפול ודרכי ההדבקה ?שרון27/05/2016
שלום רב,
לבעלי היה כאב וצריבה במתן השתן במשך 3 שבועות רופא הפנה אותו לבדיקות שתן והתוצאה הייתה שיש לו כלמידיה . ניגשתי להיבדק באמצעות בדיקת שתן וכעבור שבוע הגיעה תשובה שגם לי יש כלמידיה.
שאלותיי הן:
1. ניתן לי טיפול של 4 כדורי אנטיביוטיקה (בפעם אחת) האם זה הטיפול הנכון?
2. האם ייתכן והמחלה הייתה רדומה הרבה זמן אצל אחד מאיתנו ותוך כדי הדבקנו אחד את השניה ?
3. התסמינים לא הופיעו אצלי כך שאולי אני נושאת את הכלמידיה הרבה זמן ..האם נגרם לי נזק כלשהו שעליי לברר בבדיקות נוספות?
4.מה הסבירות שאחד מאיתנו נדבק משרותים ציבוריים והאם זה אפשרי?
5.מתי עליי להיבדק שוב מסיום הטיפול האנטיביוטי כדי לוודא שזה עבר?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מכם היה עם אחר
גולן27/05/2016כנראה בעלך בוגד בך מהצד . או שהלך לזונה..נדבק והדביק גם אותך..זה עובר רקקקק ביחסי מין...רק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - מה הנזק?הטיפול ודרכי ההדבקה ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/05/2016שלום רב,
ניתן לטפל בכלמידיה במתן אנטיביוטיקה חד פעמית.
יתכן שהיתה הדבקה ללא סימפטומים לתקופה ממושכת.
לא ניתן להדבק מישיבה על אסלה.
אם אין לך סימפטומים אחרים סביר שלא נגרם נזק כלשהו.
אין המלצה לבדיקה חוזרת אולם ניתן להבדק אם את רוצה בכך, לפחות שבוע אחרי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)