מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה שאלה נוספתשיר29/05/2016
שלום רב ד"ר בינה ,
ראשית תודה על המענה המהיר.
בהמשך לשאלתי הקודמת אבקש לחדד משהו שאינו ברור לי ממש ...
1. בתשובתך כתבת שהכלמידיה יכולה להיות בגוף משך זמן ממושך ללא תסמינים. מתוך כך ייתכן ובעלי נושא את הכלמידיה בגופו מס' שנים וכעת היא פרצה? כיוון שהד"ר הנוסף בפורום כתב לאחד הפונים "שאין תקופת דגירה או חביון של כלמידה התסמינים מופיעים אחרי הדבקה חדשה " מתוך שתי התשובות אני מבולבלת ! התסמינים הופיעו אצלו לפני חודשיים והוא שולל יחסי מין מחוץ לנישואים אז כנראה שזה דגר אצלו כמה שנים ופתאום פרץ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח..הוא שולל?? בגד בך
גולן29/05/2016זה לא דוגר שנים ללא תסמינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות מטרידות מצד גולש
שיר29/05/2016אדון ניר אתה ממש חכמולוג גדול!!!אני מאד אשמח אם מנהל הפורום יגביל את הטמטום שלך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגבילי את בעלך הבוגד מאמי
גולן29/05/2016מקבלת ממנו מחלות מין..עיצה שלי תיבדקי גם לאיידס ועגבת
אני במקומך לא הייתי יושן בשקט
לא נידבקים בכלימידיה מהאוויר
זאת מחלת מין זאת אומרת רק ביחסי מין
אם את לא בגדת מהצד אז זה בעלך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות מטרידות מצד גולש
שרון29/05/2016אדון ניר היקר כזכור לי נכנסתי לפורום שמנהליו הם רופאים ומהם אני מצפה לתשובות ולא מאדם מופרע ומשועמם כמוך שגולש בפורומים מהסוג הזה ומטריד אנשים אני מאד מקווה שמישהו כאן יחסום אותך !!!אינני זקוקה להסברים מטופשים ממך ברמה של כתה א' ואם הייתה לך טיפת הבנה לשאלות הנשאלות לא היית עונה תשובות מפגרות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתברחי מהאמת מאמי לא יעזור
גולן29/05/2016בעלך מנשנש מהצד..לכי להיבדק לכל מחלות המין ומיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה שאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/06/2016חלק נכבד מההדבקות בכלמידיה הן אסימפטומטיות. לא בלתי אפשרי שההדבקה אינה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)