מין אוראלי אגרסיבי מאוד ודלקת באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי אגרסיבי מאוד ודלקת באיבר המין
    דניאל
    02/07/2016

לפני כמעט חודש קבלתי מין אוראלי לא מוגן מבחורה שהכרתי יש לציין שהיא ביצעה את האקט בצורה מאוד אגרסיבית. באופן מיידי לאחר מכן עניין של שניות בודדות לאחר מכן חשתי תחושת צריבה חזקה מאוד בפין לכמה רגעים.לאחר מכן חשתי את הצריבה הזו בצורה עמומה 3 4 ימים.לאחר מכן התחיל להיות תופעה של כאבים בפין קשיים במתן שתן תחושה של עקצוצים בפין במתן שתן התופעה חלפה לאחר שבוע. יש לציין שבשבוע הזה סבלתי מאוד הלכתי לאורולוג של הסכים לתת לי אנטיביוטיקה כי אין הפרשות עשיתי בדיקות שתן כלליות בדיקות שתן לתרבית pcr std והכל יצא תקין. ביום שזה חלף אוננתי הרבה מאוד פעמים כדי לראות שהכל בסדר פתאום ראיתי פצע שלא היה קודם התקלחתי והפצע נעלם ככה שזה כנראה פצע שפשוף (יש לציין שבגלל החרדות שלי אני מסתכל באזור כל היום). הייתי שוב אצל האורולוג ספרתי לו את כל הסיפור הראתי לו את תוצאות הבדיקות.הוא לא הסתכל באזור אבל הוא אומר שלדעתו הבעייה נבעה מפציעה בעקבות המין האוראלי האגרסיבי ולא קשור למחלת מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך מין אוראלי אינטנסיבי ודלקת

דניאל
    02/07/2016

האם מין אוראלי אגרסיבי כזה יכול לגרום לדלקת לא זיהומית כפי שתארתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין

דניאל
    02/07/2016

שגם סבלתי מנפיחות באשכים... אחרי כשבוע התסמינים הללו נעלמו לבד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריך לעשות בדיקות נוספות בעניין

דניאל
    02/07/2016

האם צריך לבצע בדיקות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי אגרסיבי מאוד ודלקת באיבר המין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    02/07/2016

שלום,
    במידה והבדיקות שבצעת היו שליליות והסימפטומים נעלמו, לדעתי אין צורך בהמשך בדיקות ובירור. אכן התיאור לא נשמע כמו מחלת מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה הגיוני ?

דניאל
    02/07/2016

האם הגיוני שיהיה סבל וכאבים עקצוצים תכיפות במתן שתן ואדמומיות כאלה לאחר טראומה גופנית ?במהלך השבוע הזה הרגשתי כאילו יש נזקים בתוך הפין ואני מתכוון ללכת לאורולוג לבדיקה גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו