כאבים בעקבות מין אוראלי אלים שחוויתי מודאג מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעקבות מין אוראלי אלים שחוויתי מודאג מאוד
    דניאל
    05/07/2016

שלום לפני כחודש הכרתי בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן בצורה מאוד מאוד אגרסיבית באופן ממש ממש מיידי לאחר מכן חשתי צריבה חזקה מאוד בפין דבר שלא הרגשתי מעולם .הצריבה נמשכה לכמה רגעים לאחר מכן חשתי את הצריבה הזו מספר ימים באופן עמום מדי פעם.לאחר 4 ימים החלה תופעה של צריבה דחיפות ועקצוצים במתן שתן כאבים ואדמומיות .ביצעתי בדיקות תרבית שתן בדיקות pcr למחלות מין שנהוגות בכללית כגון טריכונומס זיבה כלמידיה וכו כמו כן בוצעה בדיקת תרבית שתן הכל יצא תקין הבדיקות נעשו לאחר כשבוע מקבלת המין האוראלי .אחרי שבוע הרגשתי טיפה יותר טוב מספר ימים אבל עדיין אני מרגיש כאב עמום בפין.יש לציין שאני לא רואה פצעים או משהו כזה . יש לי תור לאורולוג בקרוב אבל אני מאוד לחוץ.הארולוג שבקרתי אצלו טוען שככל הנראה התופעות קרן בגלל המין האוראלי האלים שחוויתי ללא קשר למחלת מין.האם מין אוראלי אלים יכול לגרום לתופעות שציינתי ?או שמא זה מחלת מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין

דניאל
    05/07/2016

יש לציין שגם אין שום הפרשה מהפין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו