קנדידה או מחלת מין אחרת ? דחוף! צריכה עזרה!תודה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה או מחלת מין אחרת ? דחוף! צריכה עזרה!תודה!!
    נוני
    12/07/2016

שלום. אני בחורה בת 23 בריאה בדרך כלל.
    סובלת בשנה האחרונה מכאבים בזמן קיום יחסי מין עד כדי כך שאני אפילו לא מצליחה להגיע לחדירה מה שבעצם הביא אותי לרופא פעמיים שבהן קיבלתי נרות ומשחות אבל שום דבר לא עזר.
    חושבת שיש לי קנדידה. את רוב המידע עליה קיבלתי מהאינטרנט. התסמינים שיש לי הם בטן נפוחה, נשירת שיער, כאבי פרקים בכל הגוף, כאבים בזמן קיום יחסי מין. גרד, הפרשות, תזונה שמלאה סוכר ובצקים ועוד.
    צריכה קצת כיוון. איך אפשר לבדוק אם מדובר בקנדידה ?
    האם הטיפול בה כולל גם שינוי בתזונה וגם טיפול תרופתי?
    זה מדבק ? אפשר לקיים מין אוראלי? אם אפשר להדבק דרך הרוק זה אומר שאפילו להתנשק אני לא יכולה? מה אסור לי לאכול ? האם מומלץ להמנע ממזונות אסורים לחלוטין או שאפשר להפחית?
    הנושא הזה מטריד אותי ומוריד לי את איכות החיים.
    אשמח לקצת עזרה ! תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדידה או מחלת מין אחרת ? דחוף! צריכה עזרה!תודה!! - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    13/07/2016

שלום רב,
    קנדידה במעי ניתן לאבחן במעבדות פרטיות שעוסקות בתחום, לא ברור עד כמה זה משפיע על הנרתיק. אם יש קנדידה בנרתיק ישנם טיפולים אנטי פטרייתיים אולם אם תרבית נרתיק שלילית אז הכאבים בקיום יחסים לא מוסברים ע"י קנדידה במעי.
    קנדידה בנרתיק לא עוברת בקיום יחסים ולא מדביקה את בן הזוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו