מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמדיה טרכומטיס - שאלה לד"ר רונן הולנדגבר28/07/2016
שלום,
לפני כחודש הרגשתי צריבה במתן השתן לאחר בדיקות גילו שיש לי כלמדיה טרכומטיס, ממה שאני בדקתי תחושות הצריבה יכולות להופיע מקסימום חודש וחצי מההדבקה. בחודש וחצי זה הייתי בטיול באפריקה ולא קיימתי יחסי מין מה שמאוד מוזר לי לדרך שבה נדבקתי. מה שמפחיד אותי הוא זה שהלכתי לספא שם ונתנו לי מכנסיים חד פעמיים שלא היו נראים באמת חד פעמיים וכנראה לבשו אותם לפניי ובנוסף כשאני עושה צואה בשירותים לפעמים איבר המין שלי נוגע באסלה. חוששני שנדבקתי בספא זה ע"י כך שאדם שישב לפני השאיר הפרשות עם המחלה ונדבקתי ממנו, או דרך המכנסיים או דרך האסלה או דרך האמבטיה הציבורית אשר ישבתי שם על הרצפה עקב הרגשה לא טובה של עילפון. אפריקה זו ארץ שבה מחלות המין הכי נפוצות ולכן אני מודאג. ממה שקראתי ישנם מחקרים ודיווחים המצביעים על 15% מהציבור אשר נדבקו מגורמים משניים ולא דרך יחסי מין כאשר אדם השאיר הפרשה או נוזל על אסלה ואדם אחר שהתיישב נגע עם איבר מינו בהפרשה זו. מה דעתך? יש לציין שהייתי עד כה עם בת זוג אחת בלבד אשר מבדיקות לה אין כלמידיה ולכן חשוב לי לדעת איך הכלמידיה הגיעה אליי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמדיה טרכומטיס - שאלה לד"ר רונן הולנד - תגובה
ד``ר רונן הולנד01/08/2016לצערי אני לא יודע איך היא הגיעה אליך. קלמידיה היא מחלה שמועברת ביחסי מין.
הדבר החשוב הוא לקבל טיפול נכון ולבקש מבת הזוג שתקבל טיפול גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)