כאבים מתמשכים בקצה איבר המין בלי הצלחה להבחנת הגורם לכך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים בקצה איבר המין בלי הצלחה להבחנת הגורם לכך
    דניאך
    29/07/2016

במשך כ4 חודשים אני חווה כאבים בקצה איבר המין ולאורך כל השופכה עשיתי בדיקות std יצא שלילי הכל לאחר מכן המשיכו הכאבים הלכתי לאורולוג שנתן לי כדורים בשם Uribel שגם לא עזרו לאחר מכן הלכתי לאורולוג אחר שקבע שיש לי inflammation ונתן לי אנטיביוטיקה שגם כן לא עזרה, לאחר כמה שבועות הלכתי לרופא אחר שנתן לי זריקה בישבן שגם היא לא עזרה ואז הלכתי לרופא אורולוג אחר שנתן לי כמה תרופות לנסות שגם כן לא עזרו flomax ועוד כדור כדי למזער את כמויות מתן השתן ביום מכיוון שבזמן האחרון יש לי הרבה יותר דחיפות במתן שתן מבדרך כלל כמעט פעם בשעה, בשבועיים האחרונים החלו לי כאבים בבטן התחתונה בצד ימין ובאשך הימני האורולוג המליץ על ציטוסקופיה שנקבעה לי לשבוע הבא כרגע הוא טוען שהוא לא יודע מה גורם לי לכאבים, האם אחד מהרופאים כאן שמע אי פעם על מקרה כזה? אני בן 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים בקצה איבר המין בלי הצלחה להבחנת הגורם לכך - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    01/08/2016

נשמע שאתה סובל מ כאב כרוני של האגן.

הטיפול הוא אינו אנטיביוטי אלא טיפול נוגד דלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך מרשם לכדורים נוגדי דלקת?

דניאל
    17/08/2016

תודה רבה על התשובה
    האם אני צריך מרשם כדי להשיג את הכדורים האלה? וכמה זמן אני צריך לקחת אותם?
    זה דבר שעובר בסופו של דבר כי זה מפריע על שגרת החיים שלי באופן משמעותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו