שאלה בקשר להידבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להידבקות
    אליה
    08/09/2016

שלום רב,
    בעקבות תקיפה אלימה שעברתי על ידי אישה שתפסה לי את מקום החניה וכשפניתי אליה בעניין היא הגיבה כלפי באלימות של ממש - לפתה את ידי בחוזקה ועיקמה אותה, חרכה את עורי במגע ידיה, שרטה אותי וחטפה את הנייד שהיה בידי והשליכה אותו (הגשתי כמובן תלונה במשטרה שתפסה אותה, גבתה ממנה פרטים והעניין כרגע בטיפול משטרתי) אך אבקש לדעת האם יש מקום, או ליתר דיוק האם יש בכלל צורך לבקש בירור אם היא נשאית של מחלות זיהומיות כמו איידס או הפטטיס בי,/סי וזאת מאחר שעור ידה השתפשף בעור ידי וחרך אותו מעט ובנוסף נשרטתי (שריטה קטנה) - או ממנה או מטבעת ששברה לי כשתפסה אותי בכף ידי בחוזקה (קשה לי לדעת בוודאות). איני יודעת מה הרקע של אותה אישה, היא נראתה לי רזה במיוחד, מה שעשוי להצביע אולי על רקע של שימוש בסמים? זנות אולי? התנהגותה התוקפנית והאלימה בוודאי שלא הצביעה על אדם נורמטיבי. אם יש באפיזודה זו חשש להידבקות וצורך בבירור העניין - אודה אם תוכל לעדכן אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להידבקות

הוספת תגובה

• שאלה בקשר להידבקות - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    09/09/2016

שלום,
    מגע כפי שתיארת לא צפוי להעביר מחלת מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו