האם ייתכן כ י יש לי הרפס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן כ י יש לי הרפס ?
    אנונימית
    11/09/2016

שלום,
    לפני ארבעה חודשים בערך שמתי לב שיש לי מעין בליטה אדומה בין פי הטבעת לנרתיק. פניתי לגיניקולוג שלי שאמר שזה הרפס, הביא לי משחה בשם זובירקס ואמר לי לעשות בדיקת דם בעוד 10 ימים.
    התחלתי למרוח את המשחה ובמקביל התחלתי לקרוא על הנושא. מהתמונות והתיאורים לא נראה היה שמה שיש לי זה הרפס ולאחר יומיים הלכתי לרופא עור ומין שהסתכל ואמר שזה ממש לא נראה כמו הרפס אלא כנראה פצע שנוצר מחיכוך ושאין טעם שאבצע את הבדיקות.
    לפני פחות משבוע הופיעו שני פצעים דומים ופניתי לגיניקולוג שלי שוב, ששוב טען שזה הרפס.. נתן לי כדורים, משחה והפניה לבדיקת דם.. לאחר כמה ימים הפצעים עברו הם היו מעט נפוחים, ללא שלפוחיות או נוזל, לא היו לי כאבים או תסמינים.
    האם יתכן שהרופא טועה פעמיים? אני לא רוצה להלחיץ את בן זוגי לשווא (כמובן שכל עוד הפצעים היו לא קיימנו יחסי מין) האם יש טעם לעשות את הבדיקות? ממה שהבנתי מרבית האוכלוסיה נחשפה לנגיף בעבר כך שתוצאות הבדיקה לא ממש רלוונטיות
    אשמח לתגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ייתכן כ י יש לי הרפס ?

הוספת תגובה

• האם ייתכן כ י יש לי הרפס ? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    11/09/2016

פצעים של הרפס הם פצעים מציקים - מעקצצים ואפילו כואבים. יתכן שאת מתארת בלוטת חלב או זקיק שיער מזוהם. ממליץ להיבדק אצל רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו