מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן ותופעות מוזרות שהופיעו אחר כך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן ותופעות מוזרות שהופיעו אחר כך
    דניאל
    21/09/2016

קצת ארוך אשמח לקבל תשובה אני מאוד מודאג ובלחצים נוראיים.לפני 3 חודשים קבלתי מין אוראלי לא מוגן האקט בוצע בצורה אגרסיבית מאוד הייתי מטומטם ולא עצרתי את זה.באופן מיידי לאחר מכן עניין של שניות הורגש כאב חד מאוד באיבר המין.את הכאב הזה הרגשתי באותו מקום באופן עמום כשבוע לאחר מכן החל צריבות ועקצוצים במתן שתן בוצעו בדיקות pcr למחלות מין תרבית שתן ובדיקות שתן כלליות הכל תקין .בוצעו בדיקות נוגדנים להרפס1 2 igG וigM חמש וחצי שבועות מהמגע ו13 שבועות מהמגע תוצאות שליליות דהיינו תקינות .כמו בוצע אולטראסאונד לכיס השתן לאשכים ולפין עצמו הכל תקין .לא הצלחתי להוציא מספיק שתן וכנראה שיש התחלה של פירוני(לדעתי זה הוחמר מאז אותו מגע).יש לציין שאני מרגיש בחודשים האחרונים צריבות בפין היה גם יום וחצי של עיקצוצים מלווים בכאב חד.וכאבים נוראיים באיבר המין.גם כאבים לפעמים במפשעות ובאשכים (באולטראסאונד אשכים הכל תקין ) האם כל התסמינים הללו שייכים למין האוראלי האגרסיבי שחוויתי או למחלת מין?איך אני יכול לדעת?בוצע גם בדיקת עגבת איידס וצהבת b c
    3 חודשים מהמגע הכל תקין.יש לציין שאני רואה גם שינויים בעור של הפין (שוב אולטראסאונד תקין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן ותופעות מוזרות שהופיעו אחר כך - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    22/09/2016

עברת בירור מקיף ואין ממצאים.

ככל הנראה מדובר בכאב נוירופטי - כאב שנובע ממערכת העצבים וכדאי לקבל טיפול מתאים דרך מרפאת כאב או דרך אורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס המשך

דניאל
    22/09/2016

האם ניתן לסמוך על תוצאות בדיקות ההרפס 5 וחצי שבועות ו13 שבועות מהמגע ...יש לי פחד נוראי מהרפס.כמו כן האם הכאב שתארתי יכול לחלוף ?זה מאוד מדאיג אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר פין - חשוב מאוד

דניאל
    22/09/2016

האם באולטראסאונד של הפין היה ניתן לראות האם קיים שבר כלשהו בפין .לאחרונה נראה לי כי משהו שם נשבר...יש אזור כזה שבו צבע הפין משתנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו