מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן ותופעות מוזרות שהופיעו אחר כךדניאל21/09/2016
קצת ארוך אשמח לקבל תשובה אני מאוד מודאג ובלחצים נוראיים.לפני 3 חודשים קבלתי מין אוראלי לא מוגן האקט בוצע בצורה אגרסיבית מאוד הייתי מטומטם ולא עצרתי את זה.באופן מיידי לאחר מכן עניין של שניות הורגש כאב חד מאוד באיבר המין.את הכאב הזה הרגשתי באותו מקום באופן עמום כשבוע לאחר מכן החל צריבות ועקצוצים במתן שתן בוצעו בדיקות pcr למחלות מין תרבית שתן ובדיקות שתן כלליות הכל תקין .בוצעו בדיקות נוגדנים להרפס1 2 igG וigM חמש וחצי שבועות מהמגע ו13 שבועות מהמגע תוצאות שליליות דהיינו תקינות .כמו בוצע אולטראסאונד לכיס השתן לאשכים ולפין עצמו הכל תקין .לא הצלחתי להוציא מספיק שתן וכנראה שיש התחלה של פירוני(לדעתי זה הוחמר מאז אותו מגע).יש לציין שאני מרגיש בחודשים האחרונים צריבות בפין היה גם יום וחצי של עיקצוצים מלווים בכאב חד.וכאבים נוראיים באיבר המין.גם כאבים לפעמים במפשעות ובאשכים (באולטראסאונד אשכים הכל תקין ) האם כל התסמינים הללו שייכים למין האוראלי האגרסיבי שחוויתי או למחלת מין?איך אני יכול לדעת?בוצע גם בדיקת עגבת איידס וצהבת b c
3 חודשים מהמגע הכל תקין.יש לציין שאני רואה גם שינויים בעור של הפין (שוב אולטראסאונד תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן ותופעות מוזרות שהופיעו אחר כך - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/09/2016עברת בירור מקיף ואין ממצאים.
ככל הנראה מדובר בכאב נוירופטי - כאב שנובע ממערכת העצבים וכדאי לקבל טיפול מתאים דרך מרפאת כאב או דרך אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס המשך
דניאל22/09/2016האם ניתן לסמוך על תוצאות בדיקות ההרפס 5 וחצי שבועות ו13 שבועות מהמגע ...יש לי פחד נוראי מהרפס.כמו כן האם הכאב שתארתי יכול לחלוף ?זה מאוד מדאיג אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר פין - חשוב מאוד
דניאל22/09/2016האם באולטראסאונד של הפין היה ניתן לראות האם קיים שבר כלשהו בפין .לאחרונה נראה לי כי משהו שם נשבר...יש אזור כזה שבו צבע הפין משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)