כאבים באגן ולוייקוציטים בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באגן ולוייקוציטים בשתן
    גילה
    22/09/2016

שלום רב, לאחר כשבועיים של כאבי אגן (עמומים) ולוייקוציטים בשתן לקחתי למשך חמישה ימים אופלודקס. כשהתרבית חזרה שלילית הפסקתי עם האנטיביוטיקה. הכאבים לא פסקו. ביצעתי בדיקות דם (תקינות) ו US אברי בטן ודרכי שתן - תקין. אצל רופא הנשים נבדקתי - לא מצא דבר בבדיקות. עם זאת שלח אותי לבדיקת שתן לגילוי STD.
    1. ב8 השנים האחרונות הפעילות המינית שלי מועטת ומוגנת לחלוטין 100%.
    2. האם כלמידיה או כל STD אחר יכול לפרוץ אחרי שנים? אולי נדברתי לפני 20 שנה וכעת פרץ?
    3. אם היה לי STD האם האופלודקס היה אמור להקל על התסמינים?
    4. האם אפשר לקבל STD, אפילו אם באחוז נמוך, למשל משרותים ציבוריים?
    5. קראתי שניתן לטפל גם באזניל הנלקח פעם אחת. היות ואני סובלת כבר זמן רב האם יהיה מומלץ לקחת אזניל בפעם אחת כדי לסיים עם הטיפול (במידה והתשובה חיובית). אני אגב אלרגית לפניצילין.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באגן - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    24/09/2016

גילה שלום,
    אופלודקס לא יעיל נגד רוב מחלות המין . אין טעם לקחת אזניל סתם, כדאי לעשות את הבדיקות אליהן הפנה אותך הרופא ולקחת אנטיביוטיקה רק אם חיובי.
    אכן ישנן מחלות שעשויות להתפרץ רק אחרי זמן, אולם עשרים שנה נשמע לי פרק זמן ארוך מדי. עם זאת לא בלתי סביר שנדבקת למרות שימוש בקונדומים - לצערנו אין הגנה של 100%.
    במידה והבדיקות שליליות יש לבדוק סיבות אחרות, לא זיהומיות, לכאבים באגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו