מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באגן ולוייקוציטים בשתןגילה22/09/2016
שלום רב, לאחר כשבועיים של כאבי אגן (עמומים) ולוייקוציטים בשתן לקחתי למשך חמישה ימים אופלודקס. כשהתרבית חזרה שלילית הפסקתי עם האנטיביוטיקה. הכאבים לא פסקו. ביצעתי בדיקות דם (תקינות) ו US אברי בטן ודרכי שתן - תקין. אצל רופא הנשים נבדקתי - לא מצא דבר בבדיקות. עם זאת שלח אותי לבדיקת שתן לגילוי STD.
1. ב8 השנים האחרונות הפעילות המינית שלי מועטת ומוגנת לחלוטין 100%.
2. האם כלמידיה או כל STD אחר יכול לפרוץ אחרי שנים? אולי נדברתי לפני 20 שנה וכעת פרץ?
3. אם היה לי STD האם האופלודקס היה אמור להקל על התסמינים?
4. האם אפשר לקבל STD, אפילו אם באחוז נמוך, למשל משרותים ציבוריים?
5. קראתי שניתן לטפל גם באזניל הנלקח פעם אחת. היות ואני סובלת כבר זמן רב האם יהיה מומלץ לקחת אזניל בפעם אחת כדי לסיים עם הטיפול (במידה והתשובה חיובית). אני אגב אלרגית לפניצילין.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/09/2016גילה שלום,
אופלודקס לא יעיל נגד רוב מחלות המין . אין טעם לקחת אזניל סתם, כדאי לעשות את הבדיקות אליהן הפנה אותך הרופא ולקחת אנטיביוטיקה רק אם חיובי.
אכן ישנן מחלות שעשויות להתפרץ רק אחרי זמן, אולם עשרים שנה נשמע לי פרק זמן ארוך מדי. עם זאת לא בלתי סביר שנדבקת למרות שימוש בקונדומים - לצערנו אין הגנה של 100%.
במידה והבדיקות שליליות יש לבדוק סיבות אחרות, לא זיהומיות, לכאבים באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)