שאלה על שבר פין סקרן ומודאג מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על שבר פין סקרן ומודאג מאוד
    דניאל
    27/09/2016

לפני 3 חודשים קבלתי מין אוראלי אגרסיבי לא מוגן הופיעו כל מיני כאבים ועקצוצים באיבר המין ביצעתי בדיקות pcr הרפס 1 2 חמש וחצי שבועות ו13 שבועות אחרי המגע תוצאות שליליות לשני סוגי ההרפס ועגבת 85 יום אחרי המגע כל התוצאות בכל הבדיקות תקינות.שמתי לב לשינוי צבע מסויים באיבר המין החלק התחתון בהיר יותר מהחלק העליון.כמו כן באזור שבו מתרחש שינוי הצבע כשאני לוחץ אני מרגיש סדקים של ממש.יש לציין שאני מרגיש גם כאב באזור וגם באשכים .בשבועות הראשונים אחכ חשתי כאבים כאילו חרב עליי העולם...נבדקתי על ידי 3 אורולוגים שלא מצאו בעייה אבל אני פתאום שמתי לב לבעייה הזו.האם יכול להיות שבר פין?יש לציין שאחד מהאורולוגים איבחן פירוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין...

דניאל
    27/09/2016

יש לציין כי רגעים ספורים ממש לאחר האקט חשתי כאב חד באיבר המין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על שבר פין סקרן ומודאג מאוד - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    29/09/2016

לפי התיאור שלך אין חשש למחלת מין שבהן עוסק הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו