מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שתן ל STD ומשטח לאבחון זיהוםגילה27/09/2016
שלום רב, לאחר מס' שבועות של כאבים עמומים באגן ובדיקות שהיו תקינות כולל תרבית שתן נשלחתי לבדיקת שתן STD על אף הסבירות האפסית שנדבקתי בשמונה השנים האחרונות.
שאלתי היא האם הבדיקה מזהה גם זיהומים בנרתיק שמקורם אינו STD?
הרופא ביצע אולטרסאונד וגינלי ובדיקות פנימיות אחרות אבל לא לקח משטח.
קשה לי לחשוב ש"שכח".
מה אם התופעות שלי אינם מ STD אלא מחיידק או זיהום בנרתיק?
האם בדיקת השתן תתן מענה גם לזה?
שאלה נוספת האם נרות פולידין עוזרות במקרה של דלקת בנרתיק?
היות שהתשובה לשתן תיקח הרבה זמן חשבתי לקחת בינתיים נרות פולידין להקל במידה ויש לי זיהום שגורם לכאבים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן ל STD ומשטח לאבחון זיהום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/09/2016שלום,
לרוב דלקת בנרתיק לא גורמת לכאבים באגן, אבל על מנת לשלול הכל כדאי לקחת גם תרבית נרתיק רגילה.
בדיקת שתן ל-STD בדקת רק STD ולא זיהומים אחרים.
לדעתי אם התופעות הן רק כאב באגן ולא הפרשה, אין טעם להשתמש בנרות פולידין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)