מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באבצס פנימי בפותקורני13/11/2016
שלום
מזה מספר חודשים אני סובלת מגוש אדום כואב ללא ראש לבן בפות בצד השמאלי ( הייתי אצל הרופאה שאמרה שלא מדובר בברוטולין) הגוש מופיע כשבוע אחרי המחזור מזה 4 חודשים כל פעם במקום אחר לפני חמישה חודשים היה פצע שנוצר ממריטת שיער בשעווה והרופאה ניקזה אותו ונתנה לי אנטיביוטיקה מאז עבר במקום וחוזר במקום אחר הייתי אצל 3 רופאים שהתייחסו לזה כמו חצקון עד שהיום הרופאה אמרה שאולי מדובר בהרפס ( מדובר בגוש ללא הפרשות כואב ומגרד וסגור) יכול להיות ואמרו לי להתעלם ונתנו משחות מרגיעות האם מדובר בהרפס? היא עשתה לי משטח ואמרה שיכול להיות שלא תהיה תשובה כי אין הפרשה
במקביל הציעה טיפול דרך הפה..
ממה נוצר האבצס? האם יכול להיעלם לבד? יכול להיות מתחבושות? לחות בפות? ( עקב ריבוי שיער לציין שאני גוזרת את השיער ומגלחת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/11/2016הרפס מתבטא בהיווצרות של פצעים, לרוב קטנים וכואבים, אם הם מזדהמים עלול להיווצר אבצס.
אין לי אפשרות לתת אבחנה בפורום יתכנו כמה סיבות אפשריות למצבך. הייתי מחכה לאבחנה מעבדתית של הרפס לפני מתן טיפול דרך הפה כי התיאור לא נשמע אופייני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבצס פנימי
קורני14/11/2016שלום
תודה רבה על תשובתך המרגיעה..
האם קיים סיכון בדחיית הטיפול הרפואי? כרגע עושה רושם שהגולה קטנה.. וירד עוצמת הכאב העניין שזה מופיע כל פעם באיזור אחר בצד שמאל
והרופא שאל אותי אם כואב לי הרגל השמאלית ) אכן כואבת... האם יש קשר
שוב תודה
האם אפשר לצרף תמונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/11/2016אם הנפיחות והכאב במגמת שיפור, ניתן להמתין.
קשה לי לחשוב על קשר לכאבים ברגל, למעט בלוטות לימפה מפשעתיות שיכולות לגרום לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)