קונדילומה - אבחון לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה - אבחון לא ברור
    היפוכונדר ?
    13/11/2016

שלום רב,
    ביקרתי אצל רופא פרטי, מומחה לקונדילומה, המפרסם עצמו באינטרנט, בשל חששי מקונדילומה. הרופא בדק ביסודיות, ובישר לי שאין לי אף קונדילומה, אך חש צורך לציין שיש לי גידולים עוריים (אותם, בחוסר רגישות, כינה "פפילומות"...) שנגרמו ע"י וירוסים שאינם פפילומה, שאינם ידועים, אין להם השלכות על קיום יחסי מין, הם בגדר הנורמה ואין צורך בשום טיפול בהם. לשאלותי במה בדיוק מדובר והאם זה מדבק לא הייתה לו תשובה.
    כמובן שהלכתי אליו ושילמתי המון כדי לדעת בוודאות (או בסבירות גבוהה מאוד) מה מצבי, ועצם המחשבה שיש לי נגע ויראלי כלשהו באיבר המין, ואיני יודע האם הוא מדבק, האם יחלוף, מוציאה אותי מדעתי, מדכאת אותי וגורמת לי להמנע מקשר זוגי .
    בנוסף, קראתי באינטרנט שרק פפילומה גורמת לגידולים עורייים באיבר המין, מה שלא כלכך מסתדר לי עם האבחנה, אבל באינטרנט יש גם הרבה שטויות.
    שאלותי:
    האם אבחנתו של הרופא הגיונית ? האם וירוסים לא מוכרים ולא מזיקים יכולים להמצא באיברי המין ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה - אבחון לא ברור

הוספת תגובה

• חבל על כספך

ניר
    14/11/2016

בטח הלכת לשרא וקסלר רופא שרלטן שעושה כסף מהפחדת אנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגעים על הפין.

ד``ר רונן הולנד
    14/11/2016

ישנם עוד וירוסים שגורמים לנגעים על הפין, למשל מולסקום ולכן לא כל נגע על הפין הוא בהכרח קונדילומה.

פפילומה או HPV הוא הוירוס שגורם לנגעי הקונדילומה ולכן לא ברורה לי לגמרי האבחנה שהרופא נתן. בכל מקרה, אתה יכול לקבל גם יעוץ דרך רופא עור או אורולוג בקופת החולים שלך בלי להוציא סכומי כסף גדולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו