מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי לאחר טיפולגיא07/12/2016
היי,
למרות טיפול באזירומיצין (ממשפחת ה-"זטו"), בבדיקה שנעשתה שוב ל U.UREAL/PARVUM-PCR קיבלתי תוצאות חיוביות (משמע - "אותר" הנגיף).
הטיפול הקודם שעשיתי היה דוקסילין ולטעמי הוא כן טיפל בבעיה. עם זאת, כנראה שמשום שלא שמרנו, הדבקנו שוב אחד את השנייה.
השאלות העולות הן:
1. האם מומלץ לנסות שוב לקחת דוקסילין?
2. האם יש פתרון ודאי למחלת המין הזו וכיצד ניתן לבצע אותו בהקדם?
3. אני נשוי טרי ואני רוצים לנסות להיכנס להריון יחד.
האם עלינו להימנע מכך כל עוד מחלת המין הזו עדיין מופיעה כ-"חיובית" אצלי ו/או אצלה? או, שניתן לנסות להיכנס להריון בזמן הנ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/12/2016גיא שלום,
א שניכם עדיין נשאים ניתן לתת קורס טיפול נוסף דוקסילין בהחלט יכול להיות אופציה טובה) לשניכם.
באופן כללי החיידק לא תמיד חולף אחרי טיפול, ואצל נשים אין מניעה להרות אם הוא חיובי שכן אין הוכחות חד משמעיות לגבי נזק שהוא עלול לגרום. אצל גברים איננו מצפים ל"נשאות" שכן האורטרה של גברים אמורה להיות סטרילית, בניגוד לנרתיק של נשים שיש בו אוכלוסיית חיידקים במצב הנורמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיא11/12/2016ד"ר כהן-סחר שלום.
ראשית, תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.
בעוד שמשמח אותי לשמוע שאין מניעה להריון אם החיידק נמצא אצל האישה, האם כאשר הוא נמצא אצל הגבר, אזי, יש מניעה לנסות להיכנס להריון?
כמו כן, חלק אמרו לנו שמדובר במחלת מין וחלק בחיידק.
אני מנסה להבין מי הנכון במקרה הנ"ל.
בתודה מראש על עזרתך :)
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)