מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי טיפול לייזר בקונדילומהדנה23/01/2017
שלום, בתחילת שבוע שעבר עברתי טיפול לייזר בנגע שהרופאים אומרים שזה כנראה קונדילומה (עברתי גם בעבר טיפול לייזר בקונדילומה אבל באיזור אחר).
הנגע הנוכחי היה ממש בקרבת הדגדגן וגם נלקחה משם ביופסיה בבית חולים תחת הרדמה כללית לפני חודש.
שלשום עברתי את הטיפול בלייזר. לפני הטיפול הרדמתי את האיזור עם משחת אמלה. חלק מיריות הלייזר כאבו (כמו בפעם שעברה).
בסוף הטיפול הרופא נגע באיזשהו איזור, אמר שזה הדגדגן ושאל אם אני מרגישה (לא בהכרח בסדר הזה). בהתחלה לא ממש הבנתי. הוא שאל אם אני מרגישה שהוא נוגע שם (או משהו כזה). אמרתי לו שאני מרגישה במעומעם בגלל שכל האיזור רדום.
ואז הוא אמר שהוא לא נגע שם עם הלייזר ושעשיתי עבודה טובה עם ההרדמה.
הרופא שלי טס לחו"ל לתקופה ארוכה ורציתי לשאול מדוע מבצעים כזו בדיקה בסיום הטיפול ש בה הרופא נוגע בדגדגן ושואל אם אני מרגישה. לא ברור לי מה מהות בדיקה כזו.האיזור היה מוקדם והוא כלל לא טיפל בדגדגן בלייזר.
אשמח לעזרה,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד``ר רונן הולנד24/01/2017אין לי תשובה רפואית על השאלה. כדאי לברר את הדברים מול הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)