בדיקות std- נושא מורכב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות std- נושא מורכב
    גאי
    01/02/2017

אצל חברה שלי נתגלה לאחרונה urealyticum+parvum
    טיפלה בדוקסילין 10 ימים ועשתה בדיקה וזה עבר.
    בשבוע וחצי האחרון אני נלחם במערכת הרפואית בשביל להשיג הפניה לבדיקות שכאלה אך לא מצליח. בעקבות זאת פניתי למרפאה פרטית ויש לי תור למחר.
    שאלתי היא מה הסיכוי שאדביק אותה בחזרה במידה והבדיקה חיובית ושכבנו לפני שטיפלתי בזה? ונניח שהאבחנה שלי שלילית האם אפשר לדעת בוודאות שאיני אדביק אותה? זה חשוב לי מאד משום שהיא רגישה לזיהומים שכאלה ולקחה כמות גבוהה מאד של אנטיביוטיקה בשנים האחרונות כך שהרופא שלה אמר לה שיהיה מסוכן ליטול עוד אנטיביוטיקה בקרוב. יש לציין שאיננו מאותה ארץ ומטופלים ע״י מערכות שונות. לבסוףהבנתי שזה יכול לקחת עד שבועעים לקבל תוצאות! האם ניתן לבקש התייחסות מהירה יותר לבדיקה שלי בעקבות פגישה שלנו בעוד 3 שבועות?
    תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות std- נושא מורכב

הוספת תגובה

• PCR שתן

ד``ר רונן הולנד
    01/02/2017

חשוב יותר לדעת האם יש לך תסמינים והאם בדיקת שתן כללית שלך מראה כדוריות לבנות (לויקוציטים) או לא.

PCR הוא רק אמצעי עזר באבחנה ובטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות שתן כלליות

גאי
    01/02/2017

אעשה אותן לאחר בדיקת pcr שיש לי מחר.
    האם אפשר לקבל את החיידקים הנל מעוד מקורות חוץ מיחסי מין שונים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

גאי
    01/02/2017

האם יתכן מצב שבו יש אבחנה לחיידקים הנל אך אין כדוריות דם לבנות?
    מבחנת סימפטומים איני מרגיש צריבה רק מתן שתן דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו