מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי מגע מיני, יש לי כאב בתוך ראש הפיןרון01/03/2017
שלום,
לפני חודש וחצי קיבלתי מין אוראלי ללא קונדום, ושכבתי עם קונדום.
לאחר ימים אחדים, הופיע לי פצע מוגלתי בתחתית הפין שכמעט נעלם בינתיים אך הכתם עדיין ישנו.
אין ממצאים נוספים על הפין.
כמו כן, התחיל לי כאב בתוך ראש הפין, מעין פצע פנימי.
לקחתי 20 יום כדור בשם דיספטיל פורטה אך הכאב לא עבר.
חשוב לציין שלפני תחילת הטיפול הכדורי, עשיתי את בדיקות השתן האלה (שיצאו תקינות!):
שתן כללית ותרבית,
Pcr,
קלמידיה,
Micoplasma , Ureaplasma, Trichomonas
שאלותיי:
1. מה זה יכול להיות? סיבוך?
2. האם צריך גם בדיקות דם שונות? ולא רק בדיקות שתן שהיו תקינות?
3. מה ההמשך טיפול?
בברכה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוגלתי
ד``ר רונן הולנד01/03/2017אם יש פצע בפין לאחר יחסי מין, צריך לבצע בדיקת דם לסיפיליס (עגבת). אם בדיקת השתן תקינה, זה מרגיע.
ממליץ לך לבצע גם בדיקת סונר כליות ודרכי שתן. לפעמים כאב כזה נובע מאבן בדרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי מגע מיני, יש לי כאב בתוך ראש הפין - המשך
רון07/03/2017תודה רבה רבה ,
שאלות אחרונות:
1. קיבלתי כעצתך הפנייה לבדיקת דם Syphilis Ab. האם זו הבדיקה שאני צריך?
2. האם הסיפיליס (עגבת) ייראה בבדיקת דם שאעבור מחר למרות שלקחתי עד אתמול 20 יום דיספטיל פורטה (שלא עזר לכאב).
3. מהו הטיפול במידה שהבדיקה תיהיה חיובית? פניצילין?
בברכה ותודה על עזרתך האדיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון
רון08/03/2017עידכון, היום עשיתי את בדיקת הדם Syphilis Ab וכרגע קיבלתי הודעה שהיא תקינה.
1. האם זו הבדיקה שהייתי אמור לבצע?
2. הפצע והכאב בראש הפין עדיין נמשך. מה עליי לעשות?
בברכה שוב ותודה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)