מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיני ערוה - כיצד ניתן לטפלדן01/03/2017
שלום.
יש לי בעיה של כינים בגוף - כיני ערווה.
באינטרנט קראתי שיש טיפול ללא מרשם רופא שאפשר להשתמש בו - כמו: משחת פרמטרין, תכשירים על בסיס פיפרנול , או שמפו טיפולי, המכיל לינדן, שמפו קוטלי כינים, המכילים מלתיון (כגון פריודרם) או פרמטרין (כגון: "זהו זה").
הייתי היום ב-2 בתי מרקחת שונים, אחד של סופר פארם ואחד פרטי, כי הבית מרקחת של הכללית סגור. אמרו לי שיש רק תכשירים לכיני הראש ואין שום פרמטרין ושום דבר דומה ולא ידעו מה אני רוצה. אמרו שחייבים לפנות לרופא ושאלה דברים שהיו פעם ושאין שום תכשיר שאפשר לקבל בלי מרשם.
לא ברור לי מה אני אמור לבקש מהרוקח כדי לטפל בזה.
אשמח לשם ספיציפי של תכשיר,אלא אם כבר לא מוכרים אותם ללא מרשם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ד``ר רונן הולנד01/03/2017התכשירים היעילים לכיני ערווה הם אכן במרשם רופא.
התכשיר LYCLEAR שנמצא בבתי מרקחת במרשם רופא מכיל פרמטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואם אני רוצה לקבל משהו בלי מרשם
דן01/03/2017מה אוכל לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)