מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה - השלכות על העבר והעתידמתוסכל06/03/2017
היי ד״ר,
כבר שנה בערך שיש לי יבלת קטנטנה על איבר המין. לא חשבתי ללכת לבדוק את העניין, אבל במקרה לגמרי רופא עור הסתכל על היבלת ואמר שמדובר ב״יבלת ויארלית״ מדבקת שהיא קונדילומה.
הוא צרב לי אותה בחנקן נוזלי. כמה שאלות
1. מבחינת העבר - האם עלי להתקשר לפרטנריות הקודמות שלי כדי לספר להן את הבשורה הנפלאה? עד כמה זה מדבק? עד כמה זה מסוכן?
2. מבחינת העתיד - האם עלי לומר לכל פרטנרית עתידית שיש לי את הוירוס? האם זה עובר? האם לנצח אאלץ לקיים יחסים מין עם קונדום?
כרגע אני במעט היסטריה ואחרי כמה שעות טובות של בכי.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם קונדרמה
ד``ר רונן הולנד11/03/2017שלום.
האם אתה יכול לשלוח מחקרים שנעשו על הקרם והוכיחו את היעילות שלו ? חיפשתי ולא מצאתי שום מחקר אמיתי שהוכיח את היעילות של הקרם. להיפך - מצאתי עדויות לכך שהוא יקר מאוד וגורם לנזק אמיתי לעור של הפין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר רונן הולנד11/03/2017שלום בני.
קונדילומה היא מחלה קוסמטית בלבד ללא סכנות בריאותיות ברוב המקרים. הוירוס שגורם ליבלת הוא אינו הוירוס שגורם לסרטן.
ברגע שצרבת את היבלת ואין עוד יבלות - אתה בריא וצריך להמשיך בחייך כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ולאחר שהיבלות נעלמו
מתוסכל15/03/2017לאחר שהיבלות נעלמו, למה הכוונה בלהמשיך את חיי כרגיל? האם אני עדיין מדבק? האם יש צורך לומר לבת זוג עתידית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)