בן 20 בעיה בתפקוד המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 20 בעיה בתפקוד המיני
    תומר
    11/03/2017

שלום אני כבן 20 לפני כחודש הרופא הבחין אצלי זיבה ללא בדיקת מין. יש לציין שהזיבה הייתה מאוד חזקה עם הפרשות מרובות מאוד וכאבים חזקים. לאחר טיפול של שבועיים הזיבה לא עזבה ונאלצתי לעשות זריקה ולקחת עוד שבוע אנטיביוטיקה. לאחר 3 שבועות נפטרתי ממנה. מתחילת המחלה ועד היום כשבוע שאני בריא הזיקפות שלי לא כמו שהיו לפני .(לפני הייתי יכול למשוך בסקס זיקפה מלאה שעה) היום כמעט ואין זיקפות בוקר ובסקס אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה והוא פשוט לא איתי.
    דרך אגב תוך כדי המחלה חוויתי קצת תקופה מתלתלת בשירותי בצבא. האם זה טראומה מהמחלה שתעבור או שעליי לעשות משהו בנידון ?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 20 בעיה בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• המשך לשאלה שנשאלה

תומר
    14/03/2017

בנוסף שכחתי לציין שאשך שמאל בזמן האחרון תמיד יותר נפול מאשך ימין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה וזקפה

ד``ר רונן הולנד
    14/03/2017

שלום תומר.

לזיבה אין קשר ישיר לזקפה והיא אינה גורמת לפגיעה בתפקוד המיני. ברור שמבחינה רגשית יש לה השפעה רבה על החשק המינ ועל התפקוד המיני. ככל שתתרחק מהאירוע של הזיבה, התפקוד המיני ילך וישתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו