מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפיליס - עגבת או קנצארוRA23/03/2017
אני בקרתי במרכז אמריקה וממש בשבוע הראשון שהגעתי הרגשתי בשק האשכים על העור מתחת לפין מן חום כזה ויצא פצע בדמוי מכתש שהפריש נוזל מוגלתי כנראה הוא היה חי ולח
אני חשבתי זה כתוצאה מהחום שהיה מעל32 מעלות מזג אוויר טרופי לח ומחוסר הגיינה ולכלוך שראיתי זה לא עובר הלכתי לרופא שטען שזה אותו דבר ונתן לי אטביוטיקה ומשחה וזה לא עבר כך הפצע ליווה אותי כחודש
התיעצתי עם הרב המקומי ששלח אותי לרופא שמטפל בישראלים וזה ישר אמר שזה סיפיליס או קנצרו ( אני עושה מין מוגן עם קונדום אז לא יודע איך קבלתי את זה זה לא הופיע על הפין אלא מתחת במקום שהקונדום לא יכול לכסות האמת )
במקום קבלתי 4 כדורים של איזנטרומצין של חברת פייזר 500 מג כל אחד 2 באותו רגע ו2 למחרת ולמחרת באתי לקבל 2 זריקות פניצילין 1200000 יחידות סהכ
אחרי שבוע וחצי ככה הפצע נסגר השתטח כרגע יש סימן קטן בקושי נראה לעין
שהגעתי לארץ עשיתי בדיקת דם ונרשם לי שנשלח לאימות באבו כביר .. הרופא בארץ אמר זה הטיפול אז למה זה נשלח לאימות האם זה לא עבר לי ? זה מסוכן ?
אשמח לעזרה אני מבוהל ומפוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר רונן הולנד30/03/2017קודם כל - קיבלת טיפול מצוין ואשמח לקבל את הפרטים של המרפאה ושל הרופא שטיפל בך. הוא עשה בדיוק את מה שצריך לעשות.
אם שלחו בדיקת דם לאבו-כביר אז כנראה יש חשד לנוגדנים לסיפיליס. צריך לחכות לתשובת VDRL כדי לראות האם המחלה פעילה או שהתרפאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תוצאה של בדיקת סיפליס
RA01/04/2017הי תודה רבה דר
אני אחפש את הכתובת של המרפאה
בכל אופן
התשובה מאבו כביר הגיעה כדלקמן
SYPHILIS AB -POSETIVE
VDRL -Quantitative -NEGATVE
TPHA -POSETIVE
האם התרפאתי ואם כן למה מופיע פוסטיב בסיפיליס
מה השלב הבא ?
לעשות עוד בדיקות להשאיר את זה ככה
תודה רבה על העזרה שבוע טוב ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת עגבת
ד``ר רונן הולנד01/04/2017לפי התוצאות הנ"ל היתה לך עגבת בעבר ונרפאת היטב.
TPHA תמיד יהיה לך חיובי - זה מעיד על הזכרון החיסוני ולא על מחלה פעילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על השאלה
RA04/04/2017בס"ד
תודה דר
זאת אומרת שVDRL -Quantitative -NEGATVE
זה אומר שזה עבר לי ?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ד``ר רונן הולנד04/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)