מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מטפלים בפפילומות בפה?ניר30/03/2017
איך מטפלים בפפילומות בפה? מומלץ לטפל? אפשר אצל כל רופא א.א.ג? זה יכול לעבור לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומות בפה
ד``ר רונן הולנד30/03/2017צריך להיבדק אצל רופא אף אוזן גרון או רופא פה ולסת ואז להחליט מהו הטיפול הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניר30/03/2017נבדקתי..כי יש לי כמה מתחת ללשון..הוא אמר שזה פפילומות ולא קונדילומות ..וזה גם מה שאתה אמרת לאחר שראית את התמונה של הלשון והמיקום של הפפילומות..הוא אמר שזה יעבור לבד..עכשיו אני רואה שכפי שאתה רואה בתמונה יש אחת גם קרוב לגרון..ולך תידע מה יש עוד בפה..זה לא מפריע לי בכלל..אבל זה גורם לי חרדות שמה זה מדבק ומתפשט בפה..תמליץ לי צה לעשות בבקשה? האם באמת להיות רגוע ולא לעשות כלום וזה יעבור לבד? האם לחזור לרוםא אף אוזן גרון והוא יצרוב במחט חשמלית? יש לכל רופא מחט חשמלית? האם מחט חשמלית יכולה להיכנס גם לסוף הפה? מה לעשות אני אובד עצות..מצרף תמונה של הלשון גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
ניר30/03/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר תענה בבקשה
ניר01/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר תענה בבקשה זה דחוף
ניר03/04/2017תקרא את התגובות שלי ותסתכל בתמונות..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומות
ד``ר רונן הולנד04/04/2017לצערי אין לי מה להוסיף במסגרת הפורום
הטיפול הנכון הוא לפי היעוץ של רופא אף אוזן גרון או פה ולסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)