מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לקבל הסבר?גילי05/04/2017
Not Detected CHLAMYDIA TRACH-PCR
Not Detected NEISSERIA GONOR-PCR
Detected M.HOMINIS-PCR
Detected M.GENITALIUM-PCR
Not Detected TRICHOMONAS VAG-PCR
Detected UREA.UREALYTICUM-PCR
Detected UREA.PARVUM-PC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR STD
ד``ר רונן הולנד06/04/2017אותרו חיידקים בעלי משמעות קלינית נמוכה.
אם אין צריבה בשתן ואין כדוריות לבנות בבדיקת שתן כללית - אין צורך לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
גילי07/04/2017כמה נקודות נוספות שאשמח שתענה לי עליהם.
1. יש לי ריח רע מהשתן ללא צריבה. האם זה יעבור מעצמו?
2. האם אני אמורה להודיע לפרטנר שהיה איתי על החיידקים הנל?
3. האם זה מדבק עם שימוש בקונדום וללא שימוש בקונדום?
4. האם מבחינה מוסרית אני צריכה להמנע ממגע מיני ללא הודעה על המצאותם של חיידקים אלו? או להמנע ממגע מיני.
5. שלחתי את הבדיקות לרופא משפחה והוא נתן לי אנטיביוטיקה ל10 ימים. האם זה אמור לעזור והאם מגע מיני עם פרטנר שהיה איתי לא מזמן ידביק אותי שוב מה שמייתר את הטיפול האנטיביוטי?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת STD
אנונימי16/04/2017קיבלתי גם את בדיקות ה- STD שלי ונמצא רק
Detected UREA.UREALYTICUM-PCR
Detected UREA.PARVUM-PC
הרופא המפל רשם לי אנטיביוטיקה של דוקסילין ל- 10 ימים והתחיל לדבר על נושא של נשאות.
מה המשמעות של נשאות? גם לי אין צריבה בדרכי השתן..
אז למה אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSTD
ד``ר רונן הולנד18/04/2017מסכים איתך - אין צורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה דורשת טיפול אנטיביוטי
ד``ר רונן הולנד18/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר נוסף
אנונימי18/04/2017למה הכוונה מיקוםלזמה? לנשאות? אשמח לקבל הסבר מבחין ומבדיל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסברים מעמיקים יותר אני ממליץ להיפגש עם רופא
ד``ר רונן הולנד30/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)