טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 26 ואובחנתי בקונדילומה גניטלית-באיזור השפתיים ופתח הנרתיק (טופלו בלייזר בבית חולים) כרגע אין לי שום יבלות (כבר כמה חודשים) והייתי רוצה לחזור לטיפולי הסרת השיער בלייזר באיזור המפשעות שהפסקתי בעקבות התפרצות הקונדילומות בשנה שעברה. האם לייזר באיזור זה יכול לגרום להתפרצות של היבלות (כי הרי ישנה סבירות שהוירוס עדיין קיים אצלי)? אני שואלת בעקבות זה שאנימיודעת שכאשר ישנו הרפס שפתיים למשל טיםול בלייזר עלול לגרום להחמרה ואף התפשטות ההרפס. אני יודעת שזה שני וירוסים שונים אבל עדיין חוששת שהקונדילומות יתםרצו שוב בעקבות הלייזר.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד