טיפול בחידק ureaplasma urealyticum

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחידק ureaplasma urealyticum
    י29
    04/06/2017

לפני כחודש אובחנתי עם פטריה ואגינלית וטופלתי אך תחושת הצריבה נמשכה עם כל מגע אזורי, קיבלתי טיפול נוסף של נרות לטיפול בפטריה כעבור שבועיים אך הצריבה המשיכה. בדיקות מעבדה הראו כי יש לי את החידק ureaplasma urealyticum ורופא משפחה רשם לי דוקסילין ואילו רופא נשים התריע כי הכדור עלול לגרום לפטריה והביא פתיליות ואגינליות האמורות לטפל בתסמינים. המצב השתפר לאחר היום הראשון של לקיחת הנר ואילו ביום השני תחושת הצריבה החמירה ואף החלו כאבים בגב, במפשעות, בבטן התחתונה ובפטמות. הכאבים הללו נמשכים כבר 3 ימים. חבר שלי פנה אל קופה"ח שלו ואלו לא מטפלים בחידק כיוון שטוענים שאינו הגורם לכאבים וכי ישנו זיהום אחר כנראה שגורם לכך.. רופא נשים נוסף שראיתי המליץ גם הוא שכן אקח את הדקסילין וכי חבר שלי יטופל גם כן. נואשת. אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בחידק ureaplasma urealyticum

הוספת תגובה

• אוריאופלסמה אורליטיקום יכולה בחלק קטן מהמקרים לגרום לסימפטומים של דרכי השתן. דוקסילין פעמיים ביום למשך שבוע אמור לטפל בחידק היטב.

ד``ר רונן הולנד
    04/06/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכאבי הגב? קשורים לדרכי השתן?

י29
    04/06/2017

האם כאבי הגב הם סימפטום אפשרי גם כן או להעמיק בבדיקות עבור זיהום כלשהו/תופעה אחרת?

בנוסף,
    הוא נבדק לפני שהסדרתי בעצמי וגילו את החידק ויצא שלילי אך מאז שכבנו לפחות פעם אחת ללא אמצעי הגנה. הרופא שלו אמר שאין צורך בטיפול כלל,הרופא שלי טען שהוא חייב טיפול גם כן.. קופת החולים שלו לא מספקת בדיקות עבור חידק זה וכנראה שגם לא תרופה. האם לדרוש את התרופה גם ללא בדיקת החידק?

תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו