מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה בלוע - חרד מהמחלהגבי06/06/2017
שלום רב. ביצעתי מין אוראלי של כמה שניות לפני שנה והייתה לי אפטה קטנה בשפה.
עשיתי את כל הבדיקות כולל עגבת זיבה איידס וכלמידיה
בלוע עשיתי במרפאת לוינסקי בדיקה לזיבה.
אין שם בדיקה בלוע לכלמידיה וגם הבנתי שזה נדיר.
אני מתבייש לבקש מקופת חולים בדיקה כזאת בלוע של כלמידיה וגם לא בטוח שיש. האם עצם זה שעברה שנה שלמה ללא תסימינים וללא דלקות אחרות יכולות להרגיע אותי שלא נדבקתי בכלמידיה בלוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לשאלה הקודמת.
גבי07/06/2017חשוב לציין שלמרות שהייתה לי אפטה קטנה לא הייתה גמירה בפה וזה ממש היה מספר שניות.
האם החיידק נמצא בנוזל ולכן אני יכול להיות רגוע?
שוב מזכיר שזה היה לפני שנה ולא היה לי שום סימפטום מאז ואין לי אפשרות לעשות את הבדיקה בלוע אלא רק בדיקה כלמדיה כללית בקופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קלמידיה כללית (בדיקת נוגדנים בדם) עלולה רק לבלבל אותך כי היא מראה האם היתה לך חשיפה לקלמידיה במהלך חייך, היא לא מראה האם יש כעת הדבקה פעילה והיכן.
ד``ר רונן הולנד07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
גבי07/06/2017הכוונה הייתה לבדיקת שתן לכלמידיה.
בכל אופן האם ההדבקה היא בנוזל הזרע? כי לא הייתה גמירה בפה?
האם העובדה שעברה שנה שלמה ללא סימפטומים יכולה להרגיע אותי?
בכלל ההדבקה בכלמידיה בגרון היא לא שכיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן קלמידיה לא מייצג הדבקה בגרון אלא בשופכה. הדבקה בקלמידיה בגרון היא לא שכיחה אבל קיימת. לרוב היא ללא סימפטומים.
ד``ר רונן הולנד07/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל שלא יהיה ספק
גבי07/06/2017תודה. בכל זאת בכדי שלא יהיה לי ספקות כי אני נמצא בחרדה אמיתית אני אקח פשוט טיפול במידה ואולי כן נדבקתי בגרון.
האם 4 כדורים של זטו 250 מליגרם בבת אחת לפני האוכל חד פעמי זה הטיפול הנכון? או צריך יותר כדורים? מעדיף כדורים אלו כי נמצאים ברשותי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שתיארת הוא מספיק יעיל
ד``ר רונן הולנד08/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)