טיפול במחלת מין כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במחלת מין כלמידיה
    אורן
    03/08/2017

שלום ד"ר,
    לפני שבועיים עשיתי 3 בדיקות לשתן
    בדיקת שתן כללית לא מצאו כלום וגם לא לוייקצטים
    בדיקת תרבית שלילית
    ובדיקת pcr ויצא רק כלמידיה, קיבלתי אופלודקס 10 ימים ואז באמצע האמצע האופלודקס קיבלתי גם דוקסילין 10 ימים פעמיים ביום...
    סיימתי הכל ויש לי 2 שאלות:
    1.אחרי כמה זמן מסיום האנטיביוטיקות עליי לחזור על הבדיקת pcr לוודא שנעלם הכלמידיה
    2. במהלך שהות האנטיביוטיקה ירדה לי כמות נפח השפיכה כמעט לחלוטין משהו מוזר בטירוף יש לציין שגם נבדקה לי הערמונית טרם הטיפול ואולי ניזוקה מהבדיקה... מעבר לכך יש לי תחושה מוזרה ליד אשך שמאל אך בגדול אין תכיפות שתן ואין כאבי אגן וכו... רציתי לשאול אם יש קשר לזיהום הכלמידיה ואיך אדע אם הזיהום עבר ליותרת האשך או לאשך או לערמונית? ( הכלמידיה בגוף הייתה לא יותר מ 3 חודשים כי במרץ נבדקתי והייתי נקי)
    אשמח לתשובתך המקצועית ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במחלת מין כלמידיה

הוספת תגובה

• PCR עלול להישאר חיובי גם מספר שבועות אחרי טיפול מוצלח ולכן יש לחכות לפחות חודש. על שאר השאלות בהצגת קשה לענות במסגרת פורום בלי פרטים רפואיים נוספים.

ד``ר רונן הולנד
    03/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו