מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונידלומה וגירוד-כמה שאלותצליל09/08/2017
אובחנתי ע"י רופאת נשים שיש לי קונדילומה... היא נתנה קונדילוקס, ואמרה לי לשים פעם ביומיים למשך שעתיים ואז לשטוף. בבית המרקחת אמרו לי לשים פעמיים ביום למשך עשרה ימים. מה לעשות?
ואיזה משחה טבעית ולא במרשם אפשר לשים לגרד? זה מחרפן אותי....
ואם אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לפני האבחון (כולל מין אוראלי...) יש צורך לבדוק גם את חלל הפה ואיבר המין שלו (הוא קבע כבר תור לרופא עור ומין, אבל זה ייקח עוד חודש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילוקס - פעמיים ביום למשך שלושה ימים. יש עלון שימוש מפורט מאוד בתוך הקופסא. לא תיארת איזה גרד. בן הזוג שלך יכול לבדוק בעצמו האם יש לו נגעים על הפין. אין צורך לבדוק את חלל הפה - הדבקה בקונדילומה אצל סטרייטים בחלל הפה היא נדירה.
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שתי שאלות ברשותך
צליל13/08/2017קודם כל תודה על תשובתך
1.אז אחרי ששמתי את הקונידלוקס שלוש פעמים בהפרש של יום, כדאי לי פשוט לעבור לטיפול של פעמיים ביום לשלושה ימים כמו שכתבת?
2.רופאת הנשים אמרה לי גם שבחצי השנה הקרובה יש צורך לקיים יחסי מין רק עם קונדום. האם זה נכון ויש צורך בתקופה כ"כ ארוכה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)