מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק הזיבה שאובחן אצלי לפני שבועייםרפאל15/08/2017
לאחר שביצעתי בדיקות למחלות מין כלליות אובחן אצלי חיידק הזיבה,
השאלה שלי היא כזו:
איך יכול להיות שביצעתי בדיקה כזו בדיוק באפריל האחרון והיא יצאה שלילית ואני בוזגיות מעל שנתיים לא הייתי עם אף בחורה , הבת זוג שלי ביצעה בדיקה גם היא ביוני האחרון ויצאה שלילית,
אז דבר ראשון איך יכול להיות שהיא לא נדבקה?
ואם לא הייתי עם אף בחורה איך יכול להיות שאפריל לא היה לי ועכשיו יש לי?
אבקש את תשובתכם המפורטת כי זה עשה לי רק בעיות בחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ביצעת את הבדיקה אם אתה בזוגיות כבר שנתיים ?
ד``ר רונן הולנד15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הזיבה שאובחן אצלי לפני שבועיים
רפי15/08/2017כי מצאו אצל הבת זוג שלי חיידק שנקרא
UREA.UREALYTICUM
UREA.PARVUM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה שבכל זאת אתם נחשפים לחיידקים מזהמים של השופכה. אם יש חיידק כמו זיבה, חייבים לקבל טיפול אנטיביוטי.
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה
רפי19/08/2017תשובתך לא ברורה, מהיכן זה יכל להגיע?
מה הקשר בין החיידקים שנמצאו לבין חיידק הזיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי חיידק הזיבה מגיע דרך יחסי מין וגם אוריאופלסמה אורליטיקום מגיעים דרך יחסי מין
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רפי19/08/2017אבל לא הייתי עם נשים אחרות ורק אצלי הובחן חיידק הזיבה , אז איך זה עבר אלי ואיך בת זוגתי לא נדבקה? יש אפשרות שהחיידק נמצא אצלי כמה שנים עוד לפני הזוגיות שאני נמצא עכשיו והוא אינו מדבק ? ומה הסיכוי שלא עלו עליו בבידקה הראשונה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)