מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין ותוצאות בדיקת שתןanonimit19/09/2017
שלום , הייתה לי קונדילומה לפני בערך 3 שנים . עשיתי ניתוח לייזר בקולוסקופיה ומאז זה לא חזר . רציתי לדעת אם באמת כמו שקראתי על זה הנגיף יוצא מהגוף תוך שנה עד שנתיים מה שאומר שהנגיף כבר לא אצלי בגוף . ואיך בעצם אני יכולה לברר שהוא לא בגוף שלי יותר .
במידה ואני שוכבת עם מישהו איך אני יכולה לדעת אם אני מדבקת או לא , אם הקונדילומה יכולה להיות קיימת בגוף מבלי שרואים אותה .
ועוד משהו ..
הייתה לי פטריה בנרתיק קיבלתי משחה להחדרה עם מוליך לשבוע. לאחר השבוע עוד חוויתי תחושות מציקות והיו לי הפרשות צהובות פניתי לגניקולוג ושוב קיבלתי את אותה המשחה שמחדירים . ולפי מה שהבנתי זה זיהום.
לאחר שטיפלתי עם המשחה עשיתי בדיקת שתן למחלות מין ואלה התוצאות שיצאו חיוביות :
UREA.UREALYTICUM-PCR Detected
UREA.PARVUM-PCR Detected
קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה שמטפלת באקנה.
לא כלכך ברור לי מה זה .
מלחיץ אותי שזו מחלת מין שניה שלי כבר .
ואני אשמח לדעת למה נדבקתי בזה ומה זה אומר לגבי הפרטנר
(לא קיימנו יחסים מאז ועד עכשיו בערך חודשיים)
האם זה מסוכן?
אני מתכוונת לעשות עוד בדיקת שתן כזו כדי לראות אם זה עבר .
אני כבר נורא חוששת מקיום יחסים כי אני נורא רגישה למחלות נדבקת מהר..
אשמח לתשובה , תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בדיקה שיכולה לבדוק האם עדיין יש לך את נגיף ה- HPV. אם אין לך יבלות אז את יכולה לקיים יחסי מין כרגיל.
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)