מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום קונדילומה, פפילומה, קוניזציה >תוצאות בדיקות מעבדה - איך מטפלים?
- תוצאות בדיקות מעבדה - איך מטפלים?נועה26/09/2017
היי הגיען לי תוצאות הבדיקה והתוצאות החיוביות הן :
שם הבדיקה UREA.UREALYTICUM-PCR
תוצאה Detected
שם הבדיקה UREA.PARVUM-PCR
תוצאה Detected
אשמח להסבר ואיך מטפלים בזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש צריבה או כדוריות לבנות בשתן, יש לקבל אנטיביוטיקה - בדר"כ דוקסילין או אזיטרומיצין
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס בבדיקה שלילית
אני09/10/2017במהלך השנה האחרונה בצעתי כמה וכמה בדיקות לגילוי מחלות מין
בעיקר בדיקות שתן
ברוך ה׳ הבדיקות יצאו שליליות וכן גם התרביות, ללא כדוריות לבנות בשתן..
אני חווה גירודים כל כמה זמן ותמיד יש לי פחד שיש לי טריכומונוס.
נדבקתי בעבר בכלמידיה, טופלתי ומאז כל בדיקה שהתבצעה יצאה שלילית..
השאלה שלי היא האם למרות התוצאות השליליות יש סיכוי שהכלמידיה יכולה לחזור? והאם יכול להתפתח הטריכומונוס למרות שהכל שלילי? PCR שלילי בכל הבדיקות וכן גם בדיקות ספציפיות..
עשיתי בדיקת תרבית שאיבחנה שיש לי העדר פחורה נורמלית ושאין צמיחת שמרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס בבדיקה שלילית
אני09/10/2017יש לציין שיש לי בן זוג קבוע מאז המקרה
והכל תקין אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש צריבה או כדוריות לבנות בשתן צריך טיפול - דוקסילין או אזיטרומיצין
ד``ר רונן הולנד11/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)