טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז כמו שכתבתי בכותרת,יצא לי בבדיקות מעבדה שעשיתי שאכן יש לי כלמידיה, כרגע אני שותה אנטיביוטיקת דוקסילין פעמיים ביום למשך עשרה ימים. איך לדעת אחרי העשרה ימים האלה שהטיפול האנטיביוטי אכן עזר לי ונפטרתי מזה? קראתי שאני צריכה ללכת לרופא ולעשות בדיקת שתן.. אני לא מרוצה בכלל מהרופאיי נשים שהגעתי אליהם עד היום,האם אני אוכל לעשות זאת דרך הרופאת משפחה שלי? או שזה רק דרך רופאת נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי,תודה על התשובה לא התכוונתי לעשות שוב pcr,אבל לפחות בדיקה כלשהי כדי לוודא שהכלמידיה עברה לי אחרי הטיפול האנטיביוטי האם בדיקת שתן זה מה שאני צריכה לעשות בשביל לדעת? והאם אני יכולה לעשות זו דרך הרופאת משפחה שלי ולא דרך רופא נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד