צריבה בקצה הפין שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקצה הפין שאלה
    יניב
    11/10/2017

שלום זה זמן שאני סובל מצריבה בקצה הפין בעיקר זמן מה לאחר מתן שתן(לא קבוע) .שני בדיקות שתן כלליות שעשיתי תקינות שני בדיקות תרבית תקינות בדיקות pcr ל7 מחלות מין כגון כלמידיה זיבה טריכומונס אורו פלזמה מיקופלסמה למיניהם תקינות אפילו עשיתי בדיקות נוגדנים להרפס 1 2 תקין אולטראסאונד של פין ושק אשכים תקין.בדיקה של אורולוג במישוש ערמונית תקין. מה יכול להיות הבעייה?האם כדאי לקבל אנטיביוטיקה גם אם לא מוצאים כלום ?אני מיואש לחלוטין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בקצה הפין שאלה

הוספת תגובה

• עוד נתונים בדבר צריבה הקצה הפין

יניב
    11/10/2017

יש לציין בדיקות pcr למחלות מין בוצעו 3 פעמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך באנטיביוטיקה, יש להשלים בירור אורולוגי. הדבר הבא שיש לבצע הוא סונר כליות ודרכי שתן

ד``ר רונן הולנד
    12/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה בדבר צריבה בפין

המשך
    13/10/2017

התבצע סונר של דרכי שתן הכל תקין....עדיין יש לי צריבה בקצה הפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו